Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

H Metal a lansat platforma imprejmuiri.ro

Articol postat de: H Metal Data: 2019-08-21

H Metal a lansat platforma imprejmuiri.ro

H Metal S.R.L aniverseaza 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Aceasta aniversare a venit cu extinderea fireasca a activitatii noastre, divizia de sisteme de gard.

Site-ul https://www.imprejmuiri.ro/ este o platforma care iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.

Securitatea reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre imprejmuirea corespunzatoare a unui perimetru, indiferent de destinatia acestuia.

Toate sistemele de gard pot fi personalizate in functie de nevoile tale: dimensiuni, model, finisaj, prinderi.

Oferta noastra de produse include:

1. Stalpi metalici gard
2. Garduri rezidentiale, industriale sau protectie animale
3. Porti auto si pietonale
4. Panouri bordurate zincate / vopsite, din tabla decupata sau din tevi
5. Plase impletite sau protectie animale

sistem-de-imprejmuire-aplicatii-industriale

Stalpii metalici au un rol foarte important fiind utilizati ca element de fixare si sustinere. Deoarece sunt realizati din teava de otel (rotunda, patrata sau rectangulara) asigura o buna stabilitate si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

Pe acelasi subiect:

Care sunt avantajele stalpilor metalici de gard livrati de H Metal?

Iti propunem niste produse superioare din punct de vedere calitativ, durabile in timp si foarte rezistente la intemperii.

sistem-gard-panouri-bordurate-vopsite

Daca te intrebi de ce sa alegi un gard metalic realizat la comanda, avantajele sunt clare:

- primesti un gard cu dimensiuni personalizate in functie de nevoile tale;
- iti alegi modelul grafic dorit;
- decizi asupra materialelor utilizate;
- optezi pentru culorile preferate din catalogul RAL.

gard-metalic-din-tabla-expandata

Ca finisaje pentru sistemele noastre de gard utilizam:

- zincarea termica ce asigura o rezistenta optima la actiunea agentilor corozivi externi;
- vopsirea electrostatica, pe langa un aspect atractiv, ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

H Metal S.R.L
Showroom Bucuresti: Soseaua Morarilor, nr.1, sector 2.
Mobil: 0749.249.007
Email: office@h-metal.ro
www.imprejmuiri.ro
https://www.facebook.com/HMetalRo/


Vizionari 1405

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
Hünnebeck, unul dintre principalii producatori de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, si Strukturas, furnizor specializat in echipamente pentru constructia de poduri, anuta extinderea parteneriatului strategic si in Romania.
Grupul VELUX, unul dintre principalii producatori de ferestre de mansarda, ce comercializeaza produse si solutii pentru case inteligente, anunta ca 90% din ambalajul ferestrelor de mansarda pentru acoperisurile inclinate, unul dintre cele mai populare produse ale brand-ului, nu va mai contine plastic, acesta fiind inlocuit cu un material unic pe baza de hartie. Demersul companiei va contribui la economisirea a pana la 900 de tone de plastic pe an si va avea drept rezultat o colectare mai simpla a deseurilor din ambalaje pentru clienti.