H Metal a lansat platforma imprejmuiri.ro

Articol postat de: H Metal Data: 2019-08-21

H Metal a lansat platforma imprejmuiri.ro

H Metal S.R.L aniverseaza 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Aceasta aniversare a venit cu extinderea fireasca a activitatii noastre, divizia de sisteme de gard.

Site-ul https://www.imprejmuiri.ro/ este o platforma care iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.

Securitatea reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre imprejmuirea corespunzatoare a unui perimetru, indiferent de destinatia acestuia.

Toate sistemele de gard pot fi personalizate in functie de nevoile tale: dimensiuni, model, finisaj, prinderi.

Oferta noastra de produse include:

1. Stalpi metalici gard
2. Garduri rezidentiale, industriale sau protectie animale
3. Porti auto si pietonale
4. Panouri bordurate zincate / vopsite, din tabla decupata sau din tevi
5. Plase impletite sau protectie animale

sistem-de-imprejmuire-aplicatii-industriale

Stalpii metalici au un rol foarte important fiind utilizati ca element de fixare si sustinere. Deoarece sunt realizati din teava de otel (rotunda, patrata sau rectangulara) asigura o buna stabilitate si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

Pe acelasi subiect:

Care sunt avantajele stalpilor metalici de gard livrati de H Metal?

Iti propunem niste produse superioare din punct de vedere calitativ, durabile in timp si foarte rezistente la intemperii.

sistem-gard-panouri-bordurate-vopsite

Daca te intrebi de ce sa alegi un gard metalic realizat la comanda, avantajele sunt clare:

- primesti un gard cu dimensiuni personalizate in functie de nevoile tale;
- iti alegi modelul grafic dorit;
- decizi asupra materialelor utilizate;
- optezi pentru culorile preferate din catalogul RAL.

gard-metalic-din-tabla-expandata

Ca finisaje pentru sistemele noastre de gard utilizam:

- zincarea termica ce asigura o rezistenta optima la actiunea agentilor corozivi externi;
- vopsirea electrostatica, pe langa un aspect atractiv, ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

H Metal S.R.L
Showroom Bucuresti: Soseaua Morarilor, nr.1, sector 2.
Mobil: 0749.249.007
Email: office@h-metal.ro
www.imprejmuiri.ro
https://www.facebook.com/HMetalRo/

Vizionari 472

Alte stiri ale companiei H Metal

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.
Un trend tot mai des intalnit, in ultima perioada, il reprezinta compartimentarea spatiilor cu ajutorul usilor si peretilor realizati din metal si sticla. Aceste partitii s-au impus in randul solutiilor moderne de impartire a spatiului interior.
Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a spatiului dumneavoastra. H Metal produce stalpi metalici de gard utilizati ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate si plasa impletita.
Se estimeaza ca zincarea termica este cea mai buna varianta existenta in prezent pentru prevenirea coroziunii produselor din otel. Desi se afla intr-o continua competitie cu alte tehnologii de protectie, zincarea termica cunoaste o continua dezvoltare.
Alegerea gardului este un element esential pentru amenajarea curtii, care defineste vizual intreaga locuinta. Metal Creativ realizeaza pe comanda diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit, dimensiunile necesare si bugetul alocat.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.