Grupul Futureal intra pe un segment nou de piata prin dezvoltatorul sau de spatii logistice, HelloParks

Data: 2020-10-06

Grupul Futureal intra pe un segment nou de piata prin dezvoltatorul sau de spatii logistice, HelloParks

Gábor Futó, fondatorul Futureal si Cordia, a creat o companie noua de investitii si dezvoltare de spatii logistice, Hello Parks. Compania va functiona ca membru al grupului Futureal si este condusa de Rudolf Nemes. HelloParks vizeaza sa devina unul dintre liderii  acestui segment de piata, dinamic si in crestere, mai intai in Ungaria, apoi pe toate pietele Europei Centrale si de Est. Extinderea portofoliului grupului va contribui de asemenea la pozitionarea Ungariei drept un centru logistic regional. 

Cresterea comertului online si scurtarea lanturilor de productie si aprovizionare, mutandu-le mai aproape de pietele-tinta, a crescut semnificativ nevoia de spatii logistice. Acest proces a fost accelerat de pandemia de COVID-19, interesul clientilor si al investitorilor crescand in toata Europa. Suntem increzatori ca HelloParks poate insemna un mare succes chiar si pe termen scurt si ca poate consolida pozitia Ungariei pe piata logistica internationala”, a declarat Gábor Futó, fondator si proprietar al grupului Futureal

In plus fata de chirii atractive si conditii flexibile, noile parcuri industriale HelloParks vor oferi un pachet complet de servicii, care vor depasi functiunile de depozitare. Ca un prim pas, compania planuieste sa dezvolte megaparcuri in jurul Budapestei, extinzandu-se apoi in tara, unde clientii pot opera atat depozite, cat si fabrici pentru industria usoara”, a declarat Rudolf Nemes, CEO al HelloParks. „Vizam dezvoltarea celor mai prietenoase cu mediul si eficiente facilitati industriale la cel mai bun pret, transformand astfel HelloParks intr-un jucator dominant pe aceasta piata.

HelloParks-Futureal

Pentru a atinge aceste obiective, facilitatile prietenoase cu mediul si eficiente energetic vor include IoT, solutii smart, servicii recreationale si destinate comunitatii. 

Inca de la inceput, HelloParks se poate baza pe experienta semnificativa a grupului Futureal in dezvoltarea de proprietati si investitii. Futureal este unul dintre principalii dezvoltatori si investitori din Europa Centrala si de Est si se numara printre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa. De la fondarea sa, portofoliul grupului Futureal include mai mult de 150 de proiecte imobiliare cu o valoare totala de cinci miliarde de euro si o suprafata de peste doua milioane de metri patrati.

HelloParks-Futureal-investitii-si-dezvoltare-de-spatii-logistice

Futureal este prezent pe piata rezidentiala romaneasca prin Cordia Romania, companie care dezvolta in prezent proiectul Parcului20, localizat in zona Expozitiei din nordul Bucurestiului. Cordia Romania a anuntat recent inceperea vanzarilor la faza a doua a Parcului20, prima faza fiind vanduta in proportie de peste 70%.Vizionari 118

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Potrivit Hornbach, valoarea medie a cosului de cumparaturi in magazinul online este de doua ori mai mare comparativ cu cea din offline iar in valoare absoluta, achizitia medie realizata de romani in shopul online este de cateva sute de lei.
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat