Grupul Futureal intra pe un segment nou de piata prin dezvoltatorul sau de spatii logistice, HelloParks

Data: 2020-10-06

Grupul Futureal intra pe un segment nou de piata prin dezvoltatorul sau de spatii logistice, HelloParks

Gábor Futó, fondatorul Futureal si Cordia, a creat o companie noua de investitii si dezvoltare de spatii logistice, Hello Parks. Compania va functiona ca membru al grupului Futureal si este condusa de Rudolf Nemes. HelloParks vizeaza sa devina unul dintre liderii  acestui segment de piata, dinamic si in crestere, mai intai in Ungaria, apoi pe toate pietele Europei Centrale si de Est. Extinderea portofoliului grupului va contribui de asemenea la pozitionarea Ungariei drept un centru logistic regional. 

Cresterea comertului online si scurtarea lanturilor de productie si aprovizionare, mutandu-le mai aproape de pietele-tinta, a crescut semnificativ nevoia de spatii logistice. Acest proces a fost accelerat de pandemia de COVID-19, interesul clientilor si al investitorilor crescand in toata Europa. Suntem increzatori ca HelloParks poate insemna un mare succes chiar si pe termen scurt si ca poate consolida pozitia Ungariei pe piata logistica internationala”, a declarat Gábor Futó, fondator si proprietar al grupului Futureal

In plus fata de chirii atractive si conditii flexibile, noile parcuri industriale HelloParks vor oferi un pachet complet de servicii, care vor depasi functiunile de depozitare. Ca un prim pas, compania planuieste sa dezvolte megaparcuri in jurul Budapestei, extinzandu-se apoi in tara, unde clientii pot opera atat depozite, cat si fabrici pentru industria usoara”, a declarat Rudolf Nemes, CEO al HelloParks. „Vizam dezvoltarea celor mai prietenoase cu mediul si eficiente facilitati industriale la cel mai bun pret, transformand astfel HelloParks intr-un jucator dominant pe aceasta piata.

HelloParks-Futureal

Pentru a atinge aceste obiective, facilitatile prietenoase cu mediul si eficiente energetic vor include IoT, solutii smart, servicii recreationale si destinate comunitatii. 

Inca de la inceput, HelloParks se poate baza pe experienta semnificativa a grupului Futureal in dezvoltarea de proprietati si investitii. Futureal este unul dintre principalii dezvoltatori si investitori din Europa Centrala si de Est si se numara printre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa. De la fondarea sa, portofoliul grupului Futureal include mai mult de 150 de proiecte imobiliare cu o valoare totala de cinci miliarde de euro si o suprafata de peste doua milioane de metri patrati.

HelloParks-Futureal-investitii-si-dezvoltare-de-spatii-logistice

Futureal este prezent pe piata rezidentiala romaneasca prin Cordia Romania, companie care dezvolta in prezent proiectul Parcului20, localizat in zona Expozitiei din nordul Bucurestiului. Cordia Romania a anuntat recent inceperea vanzarilor la faza a doua a Parcului20, prima faza fiind vanduta in proportie de peste 70%.


Vizionari 307

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Clientii Leroy Merlin din toata tara vor avea posibilitatea sa cumpere online sau sa comande telefonic, alegand din cele 30.000 de produse care alcatuiesc gama completa a retailerului. Printre categoriile nou adaugate in magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari si medii precum materialele de constructii sau utilajele.
De la declansarea crizei sanitare generate de Coronavirus, cererea pentru sistemele de control acces fara contact (touchless) a crescut cu cca. 10%, potrivit ASSA ABLOY Romania. In acest sens, o mare parte dintre companii se indreapta catre solutii de control al accesului fara contact, dar si catre sisteme care sa permita localizarea persoanelor dintr-un anumit spatiu si, astfel, gestionarea optima a vizitatorilor.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.