Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Fluke 1730 simplifica descoperirea pierderilor de energie electrica

Data: 2013-09-27

Fluke 1730 simplifica descoperirea pierderilor de energie electrica
Dispozitivul de inregistrare a energiei electrice trifazate ajuta managerii de unitati si profesionistii in domeniul electricitatii sa reduca dramatic costurile.

Fluke Corporation prezinta dispozitivul de inregistrare a energiei trifazate, Fluke 1730, un instrument intuitiv, usor de utilizat, cu capacitati de colectare profesionista a datelor energetice. Fluke 1730 este inovator: permite unor categorii diverse de profesionisti din domeniul intretinerii sa colecteze date legate de energie, in timp ce softul din pachet, Fluke Energy Analyze, ofera date scalate atat pentru nevoile de raportare si analiza ale managerului unitatii, cat si pentru cerintele analitice avansate ale inginerilor electricieni.

Chiar si unitatile bine administrate pot avea pierderi de energie, cel mai adesea din cauza ineficientei echipamentelor si sistemelor sau a functionarii in perioade de tarifare maximala ale zilei. Detectarea respectivelor pierderi necesita asumarea unui consum de energie suplimentar pentru inregistrarea lor intr-un interval de timp, utilizand analizoare operate de ingineri cu instruire avansata. Din nefericire, aceste impedimente legate de costuri si competente au facut auditurile energetice nepractice pentru numeroase unitati.

Dispozitivul de inregistrare a energiei Fluke 1730 schimba aceste lucruri. Fiind un instrument modern de inregistrare a energiei, cu un design simplu si intuitiv, Fluke 1730 permite tehnicienilor sa incarce studii si sa inregistreze valorile energetice imediat ce aparatul este scos din cutie. Rezultatele furnizeaza managerilor de unitati informatiile necesare pentru identificarea si prioritizarea scenariilor de economisire a energiei.

\"Fluke


Dispozitivul compact de inregistrare a energiei realizeaza masuratori cheie ale tensiunii, curentului, energiei si factorului de putere pentru a identifica zonele in care se pierde energie. Toate valorile masurate sunt inregistrate automat si pot fi revizuite in timpul inregistrarii. Erorile comune de configurare sunt rectificate prin reproiectarea cablurilor de distributie, verificari digitale si corectarea automata a tuturor conexiunilor. Fluke 1730 are cea mai inalta clasificare legata de siguranta din industrie (600 V CAT IV/1000 V CAT III). De asemenea, poate fi pornit direct de pe circuitul masurat, eliminand nevoia de a gasi o priza de alimentare si dispune de doua porturi USB pentru descarcarea rapida a datelor pe PC-uri sau unitati flash.

Datele inregistrate de dispozitivul Fluke 1730 pot fi importate in softul Fluke Energy Analyze pentru procesare si arhivare ulterioare. Programul permite utilizatorilor sa analizeze energia si sa incarce profiluri, inclusiv sa mareasca sau sa micsoreze detaliile, sa adauge comentarii, imagini si alte informatii legate de date; sa suprapuna diverse sesiuni de inregistrare, sa creeze rapoarte si sa exporte rezultatele masuratorilor.

Pentru mai multe informatii despre dispozitivul de inregistrare a energiei electrice trifazate Fluke 1730, vizitati acest link.

Despre Fluke

Fondatain 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Vizionari 567

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.