Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Eliminati pierderile de material cu ajutorul tablei cutate intr-o singura bucata

Articol postat de: H Metal Data: 2018-08-22

Eliminati pierderile de material cu ajutorul tablei cutate intr-o singura bucata

Tabla zincata cutata constituie o solutie optima pentru realizarea peretilor de compartimentare si a acoperisurilor pentru hale metalice. Aceste spatii sunt destinate activitatilor ca: productie, depozitare, birouri, service-uri auto, sali de sport etc.

H Metal produce si livreaza tabla zincata cutata, in foi de pana la 13 m. Datorita faptului ca se poate utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, constructia dumneavoastra capata o rigidizare mai buna. De asemenea, raportat la tabla standard existenta pe piata, eliminati pierderile in proportie de 20%.

Livrarea se face la locul constructiei cu dimensiunile cerute de dumneavoastra (lungimi cuprinse intre 1000 – 13000 mm cu latimea utila de 1050 mm).

Acest material beneficiaza de un strat protector de zinc care il acopera si care ii ofera o protectie foarte ridicata impotriva agentilor corozivi. Acoperirerea cu zinc actioneaza ca o bariera de sacrificiu, protejand metalul de baza (otelul) aflat sub stratul de zinc.

Pe acelasi subiect:

Tabla zincata, un produs rezistent, calitativ si eficient

Zincarea uzuala se executa cu o cantitate de 100 g/ mp de Zn, care corespunde unei grosimi a stratului de Zn de 7 µm pe fiecare parte a tablei.

tabla-zincata-cutata-pentru-acoperis-h-metal

Alegerea efectiva a tipului de tabla zincata cutata (grosime si inaltime cuta) se face in functie de destinatia constructiei si de conditiile meteorologice caracteristice zonei respective.

Tabla din otel, zincata este recomandata pentru proiectele si aplicatiile cladirilor care nu trebuie sa fie izolate termic. Pe langa avantajul de a fi utile pentru diverse constructii, foile de tabla cutata reprezinta o solutie economica, pentru realizarea facila a unor proiecte durabile, in timp scurt.

tabla-zincata-cutata-H-Metal

Investitiile initiale sunt accesibile, fara a necesita costuri ulterioare de mentenanta.

Despre H Metal

H Metal, societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

https://www.facebook.com/HMetalRo/


Vizionari 695

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.