Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Dupa o activitate de 10 ani pe piata, Dispo Trading se impune cu un magazin online

Data: 2011-01-14

Dupa o activitate de 10 ani pe piata, Dispo Trading se impune cu un magazin online
Am implinit 10 ani de activitate si am devenit magazin online

Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea articolelor de unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie. Dupa o perioada de 10 ani de activitate pe piata din Romania am reusit sa castigam un segment important de clienti in acest domeniu de activitate prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri.

Gama de produse
Produsele comercializate de firma noastra se vand sub marca Missena, marca integistrata la OSIM. si se adreseaza industriei alimentare (fabrici, fast-food, supermarketuri) si domeniului medical (spitale, centre medicale, farmacii, centre de infrumusetare, cabinete medicale etc).

Misena-Echipamente-de-Protectie
\"misena-echipamente-de-protectie\"/


Calitatea produselor noastre este atestata de certificatele ISO 9001/9002, marca CE, respectiv avizul Ministerului Sanatatii pentru produsele utilizabile si in domeniul medical.

Importam: manusi de examinare, manusi de vinil, manusi de menaj, halate de laborator, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete bufante, botosi, manusi chirurgicale, sorturi, acoperitori maneci, role cearceaf hartie…; si producem: uniforme de lucru, costume pentru industria alimentara, halate medici, uniforme medicale, bonete, pantaloni, sorturi…

Anul acesta site-ul nostru www.dispotrading.ro si-a schimbat infatisarea si a devinit magazin online intocmai pentru a fi in intampinarea clientilor nostri si pentru a facilita lansarea comenzilor online si nu numai.

Despre DISPO TRADING S.R.L.

Importam si producem echipamente de protectie si articole de unica folosinta pentru domeniul medical si alimentar.
Toate produsele sunt importate si produse sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM.

www.dispotrading.ro

Vizionari 594

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.