Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Distinctiile GIS 2016: Romania Interior Architecture

Data: 2016-03-21

Distinctiile GIS 2016: Romania Interior Architecture
Pentru a sustine cunoasterea si promovarea proiectelor de referinta din ultimii doi ani din Romania, in cadrul forumului international de arhitectura si design de interior GIS de la Bucuresti vor fi acordate in premiera Distinctiile GIS si realizata expozitia de planse si jurizarea proiectelor inscrise in competitia "Romania Interior Architecture”. Evenimentul este organizat de Asociatia ProEvent si de Ordinul Arhitectilor din Romania si se desfasoara in perioada 21-23 martie, ca un liant intre societate, companii si arhitecti, prin intarirea ideii de comunitate.

Expozitia - Concurs de proiecte „Distinctiile GIS 2016” isi propune sa promoveze arhitectura de calitate, sa reflecte activitatea si realizarile in proiecte ale arhitectilor din Romania, sa promoveze exemple de practica profesionala si sa invite la dezbaterea publica a impactului arhitecturii de interior.

Juriul este alcatuit din: arch. serban TIGaNAS, Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania; Florin MINDIRIGIU, Presedinte asociatia culturala PROEvent; conf.dr. arch. Beatrice-Gabriela JOEGER; arch. Nicholas GALABOV, Vice Presedinte Camera Arhitectilor din Bulgaria; arch. Carlo BERARDUCCI, Fondator Carlo Berarducci Architecture, Italia; arch. C?dric RAMIERE, Fondator CoCo Architecture, Franta; arch. Dean LAH, Fondator Enota, Slovenia; interior designer Rai PINTO, Fondator Rai Pinto Studio, Spania.

Exista cinci categorii pentru care se va acorda cate un premiu: sectiunea Rezidential; sectiunea Spatii de birouri si institutionale; sectiunea Spitale; sectiunea: Hoteluri si restaurante; sectiunea Spatii publice, culturale si educationale. Se vor acorda si doua premii speciale: Premiul special al juriului; Premiul de popularitate, acordat pe baza voturilor exprimate de arhitectii prezenti in conferinta.

Prezentarea proiectelor inscrise la Distinctiile GIS va avea loc de la ora 11:45 in sala Atlas din Hotel Radisson Blu. La finalul primei zile de conferinta, 22 martie, de la ora 19:30 va avea loc evenimentul de networking SHARE, dedicat elitei din arhitectura si constructii, in sala Atlas Grand Ballroom. In cadrul acestuia va fi organizata Gala Distinctiilor GIS unde vor fi premiate proiectele castigatoare.

Castigatorii Distinctiilor GIS si proiectele acestora vor fi evidentiate si promovate ulterior si intr-o expozitie itineranta in tara la universitatatile de arhitectura si in seria de conferinte internationale organizate in acest an in Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria si Turcia.

In competitie s-au inscris zeci de proiecte din diferite zone ale tarii, printre acestia numarandu-se arhitectii:

Adriana Gheorghiescu, Alexandra Berdan, Tiberiu Teodor Stanciu: Farmacia pentru copii; Muzeul Elefantilor; Alexandru Buftea: Something Yellow, Something Blue, a Penthouse for Two; Constantin Gorcea: Modernizare aerogara la R.A. Aeroport "Stefan cel Mare" Suceava; Transformarea cinematografului "Modern" Suceava in Centru Cultural; Dan Goaga: Radio Gaga; Raymond's House of USA; Casa de vacanta Voronet; Dorin Stefan Adam: Alukonigstahl; Dragos Epure: BDP Express; Music Pub; Orthodontika; Hanul lui Manuc; Eva Eniko: Reabilitare si modernizare amfiteatre UMF; Reparatii curente si restaurare holuri si scara centrala cladire principala UMF; Farkas Lehel: Reabilitare sala cinema Tineretului; George Mihalache: Hotel Mercure Bucharest City Center; Ionel Pascu: Vertiqual; Octavian Lipovan: Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta; Octavian Roman: Restaurant La Samuelle; Restaurant Lolly Pop; Robert Marin: Airport Lounge; Art & Fashion 4 Education; Ravenol; Loft Mamaia; Instalart; Sabin Dumitru, Adrian Cancer-Zanea: Carusel Carturesti; Sebastian Barlica: Ostrea Light; Sorin Rosu: Amenajare biblioteca; Vladimir Darii: N House Design; Vladimir Mandru: Casa Victoria; El Greco; The Lodge.

Pentru cele mai noi informatii referitoare la programul si speakerii conferintelor internationale accesati platforma de comunicare www.share-architects.com

Vizionari 785

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.