Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

De la 1 august disponibil in Romania: Parchet masiv de bambus fara adeziv

Data: 2010-07-30

De la 1 august disponibil in Romania: Parchet masiv de bambus fara adeziv
Class Bambus, liderul pietei de parchet de bambus a introdus recent pe piata romaneasca 3 noi modele de parchet masiv de bambus fara adeziv, prin folosirea sistemului de prindere click. Economia realizata de client prin folosirea acestui tip de parchet este intre 25 RON si 50 RON obtinuta prin: eliminarea folosirii adezivului (economii de 15-30 Ron / mp), costul mult mai redus al montajului (economii de 10-20 Ron/ mp). Timpul de montare se reduce cu 70% fata de montajul clasic cu adeziv. Comparat cu sistemul clasic cu adeziv ce se foloseste pentru parchetul masiv, sistemul Click de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul si astfel se elimina si riscul patarii parchetului cu adeziv.

In incaperile unde se doreste o luminozitate amplificata a incaperii, dar si o rezistenta foarte mare la trafic, se recomanda parchetul de bambus densificat culoare auriu. Nervurile acestuia sunt deosebit de atractive, neavand totusi un desen uniform cum este cazul parchetului de bambus clasic. La acesta practic nu apar nodurile de bambus. Totodata culoarea este foarte usor de intretinut.

\"Parchet


Pentru incaperile mai spatioase, care sunt si bine luminate se asorteaza parchetul de bambus densificat cafeniu. Acest parchet, prin textura sa nu seamana cu lemnul clasic de bambus. Nu se vad nodurile de bambus. Este un parchet extrem de dur, fiind adesea folosit si in spatii publice cu trafic intens. Are un aspect deosebit de atragator, varianta cafeniu fiind obtinuta prin tratamentul termic al lemnului.

\"Parchet


Culoarea mahon da incaperii noblete si in combinatie cu alte elemente de design poate fi alegerea perfecta pentru interiorul dumneavoastra.

Class Bambus este primul brand de pe piata romaneasca dedicat in exclusivitate parchetului de bambus. Compania detine o cota de piata de 20% in Romania pe piata de profil si colaboreaza cu aproximativ 100 firme partenere in Romania si Bulgaria pentru care livreaza produsele Class Bambus. Vizitati pagina noastra de internet pentru a afla mai multe informatii despre toate modelele noastre de parchet. Mai multe detalii pot fi furnizate la cerere.

www.ClassBambus.ro

Vizionari 841

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.