Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Cum sa alegi comode ideale pentru casa ta?

Data: 2019-05-13

Cum sa alegi comode ideale pentru casa ta?

Multi considera ca in momentul in care locuinta este gata, au trecut deja peste pasul cel mai dificil al constructiei. Cand vine vorba de dormitor, exista cateva elemente esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere. In primul rand, patul pe care te vei odihni, eventualul dulap de haine, in cazul in care nu ai un dressing separat amenajat si comode moderne care iti vor veni de folos.

Insa adevaratele provocari incep cand vine vorba de design-ul interior

1. Masoara si masoara iar

Un aspect pe care trebuie sa il iei in considerare inainte de a porni la drum pentru cumparaturi este sa faci masuratorile exacte. Pentru toate obiectele de mobilier.

Pe acelasi subiect:

Mobilierul din lemn aduce un stil original design-ului interior

Trebuie sa stii exact unde si cum vei aseza patul, unde vei pune comode in jurul acestuia, ce dulap vrei si cat poate masura maxim fiecare dintre ele. Nu ai vrea sa te trezesti ca ajunge acasa mobila si nu incape in dormitor. Nu vrei, in acelasi timp, ca spatiul sa para prea inghesuit. Trebuie sa oferi libertate de miscare si sa dai impresia de o camera aerisita.

2. Considera elementele de care ai nevoie

Multi oameni nu se gandesc sa isi cumpere comode pentru dormitor pana in momentul in care observa cat de dificila este viata fara ele. O comoda este un element important, nu doar de design ci si ca aspect practic. Multe din lucrurile care iti vor fi imprastiate prin dormitor isi pot gasi usor salasul intr-o comoda. De asemenea, cand te trezesti noaptea sa te intinzi dupa o cana de apa, unde vei gasi aceasta cana daca nu pe comoda?

3. Gandeste-te si la design

Nu in ultimul rand orice comode alegi acestea vor deveni automat si implicit elemente esentiale pentru designul interior al dormitorului tau. Cu siguranta ai in minte un anumit stil pe care vrei sa il adopti pentru intreaga locuinta sau, de ce nu, vrei sa te joci cu mai multe stiluri, pentru fiecare camera in parte. Nu exista raspunsuri gresite la acest capitol. Trebuie sa stii doar ce iti doresti si cum arata dormitorul la care visezi. De asemenea, cand vine vorba de culori, este in totalitate la latitudinea ta daca vrei sa adopti culori mai neutre deoarece pot fi mai relaxante sau vrei sa dai frau liber imaginatiei si sa te joci cu niste contraste mai provocatoare. Tot ce trebuie sa te intrebi este ce fel de dormitor te va relaxa cel mai tare la sfarsitul unei zile lungi?

comoda

Ia in considerare de asemenea sa optezi pentru o paleta de culori. Daca alegi un mobilier din lemn masiv, incearca sa pastrezi aceeasi gama de culori si pentru pat, comode si un eventual covor.

Alege inspirat

Bucataria si livingul sunt cunoscute ca fiind cele mai populate incaperi din cadrul oricarei locuinte, astfel, dupa ce ai terminat cu baia, te vei axa pe acestea. Insa nu poti lasa nici dormitorul pe ultima suta de metri. Dormitorul trebuie sa fie spatiul tau de relaxare, locul unde mergi cu drag dupa fiecare zi grea de munca pentru a putea scapa de stres si a te odihni in voie.

Nu este dificil sa alegi comoda la care visezi si sa creezi dormitorul ideal pentru gustul tau. Trebuie sa iti lasi creativitatea libera si sa alegi mereu calitatea. In acest scop poti apela la cei de la elvila.ro unde poti gasi aici orice tip de mobilier doresti, nu doar pentru dormitor ci pentru oricare incapere!
 


Vizionari 638

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.