Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Certificarea European Energy Adviser acordata de Dekra pentru Ytong

Data: 2011-03-16

Certificarea European Energy Adviser acordata de Dekra pentru Ytong
YTONG face pasul de la vanzarea clasica la consilierea in domeniul perfomantei energetice pentru cladiri
Abordarea de vanzari este unica pe piata locala


In prima parte a anului 2011, intreaga echipa de vanzari si de marketing a Xella Ro a participat la cursul de specializare in domeniul eficientei energetice, desfasurat la Centrul de Cercetare-Dezvoltare Xella din Potsdam, Germania. In urma sustinerii unui examen riguros, participantii au obtinut certificarea „Consultant european in performanta energetica” - European Energy Adviser - acordata de Dekra, institut independent european care se ocupa cu certificarea sistemelor de management al calitatii si certificarea sistemelor de management al mediului.

Certificarea „European Energy Adviser” face parte din initiativa “Sales Excellence” a Grupului Xella. Programul de training este implementat la nivelul echipei de vanzari si marketing din fiecare tara in care compania este prezenta, avand ca scop formarea celei mai pregatite echipe de vanzari din industrie, echipa avizata sa ofere raspunsuri la nevoile prezente si viitoare privind performanta energetica a cladirilor.

“Consumul de energie al unei gospodarii a devenit unul dintre factorii cheie in alegerea materialelor de constructii, reprezentand peste 40% din totalul energiei consumate la nivelul Uniunii Europene. In interiorul gospodariei, peste 53% din consumul actual de energie revine incalzirii/racirii locuintei. In acest sens, importanta anvelopei cladirii devine esentiala, iar rolul specialistilor YTONG este sa ofere romanilor acele solutii perfect adaptate noilor cerinte europene”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xela Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO). „Xella investeste continuu in pregatirea echipei de vanzari, iar certificarea „European Energy Adviser” este un pas firesc in consolidarea relatiei cu toti clientii nostri. Consilierea tehnica pe care o acordam acestora porneste de la suportul pentru achizitia materialelor si pana la consultanta specializata in ceea ce priveste optimizarea performantei energetice a cladirilor”, a completat Marius Dragne.

Membrii echipei Ytong au obtinut certificarea Consultant european in performanta energetica
\"Membrii


Certificarea European Energy Adviser este importanta atat pentru profesionistii din constructii, cat si pentru beneficiarii finali, intrucat pune la dispozitie o serie de informatii si instrumente prin care se pot obtine in final constructii mai eficiente si mai rezonabile din punct de vedere al cheltuielilor.

Subiectele abordate pe parcursul programului s-au concentrat pe cerintele directivei europene EPBD 2010 (Energy Performance of Buildings Directive), performanta energetica in constructii si necesarul de energie prevazut pentru cladirile viitoare, precum si pe analiza conceptelor de casa pasiva si cladiri cu consum de energie aproape zero.

Despre YTONG
YTONG reprezinta produse ecologice, realizate in deplin respect pentru mediul inconjurator. Caracteristicile tehnice remarcabile, cum ar fi izolatia termica proprie excelenta, rezistenta la foc, izolatia fonica, rezistenta seismica si usurinta in utilizare fac din YTONG cea mai buna alegere pentru arhitectii, antreprenorii si constructorii de pretutindeni.

Informatii detaliate despre caracetristicile termice extraordinare ale YTONG sunt disponibile la:
www.xella.ro/ro/content/Izolatie_termica.php

Despre Xella International
Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider de piata in domeniul materialelor de constructii, Xella continua sa investeasca in dezvoltarea de produs. Este unul dintre putinii producatori de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare dedicat. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de angajati se ocupa cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii.

Vizionari 530

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.