Cauti o vitrina frigorifica? Afla cum poti sa economisesti timp si energie cu noile vitrine frigorifice

Articol postat de: Frigotehnics Serv-Com Data: 2019-05-30

Cauti o vitrina frigorifica? Afla cum poti sa economisesti timp si energie cu noile vitrine frigorifice

Magazinele comerciale care vand alimente sunt cele mai predispuse la cerintele si reglementarile nationale de a proteja calitatea acestora si, implicit, sanatatea consumatorilor. Cu alte cuvinte, diferite tipuri de alimente si produse de consum trebuie sa fie pastrate la temperaturile recomandate de producatori. 

Cu ajutorul unei vitrine frigorifice iti asiguri sansa de a pastra produsele alimentare mereu proaspete, in functie de recomandarile producatorilor inscrise pe ambalaj. In plus, pastrarea produselor la temperaturi optime permite clientilor sa cumpere produsul preferat stiind ca a fost pastrat in conditii bune pentru consum. 

Odata ce iti aprovizionezi magazinul comercial cu o vitrina frigorifica poti remarca tendinta oamenilor de a cumpara alimente pe baza de carne si alte tipuri de produse congelate sau doar pastrate la rece. Iar aceasta inseamna sa asiguri conditiile cele mai bune pentru a-ti dezvolta afacerea pe termen lung. Pe de alta parte, investitia in astfel de echipamente de refrigerare asigura raportul optim intre calitatea alimentelor si satisfactia consumatorilor. 

De ce merita o vitrina frigorifica atentia noastra?

In primul rand, datorita tehnologiei. In prezent, una dintre problemele globale este fenomenul de sera provocat din cauza poluarii. Emisiile de dioxid de carbon realizate de echipamentele invechite si folosite pana in prezent sunt din ce in ce mai asupru taxate prin reglementari nationale si internationale. 

Astfel, noile modele si tipuri de vitrine frigorifice indeplinesc o caracteristica aparte: inlocuiesc vechile echipamente de racire si refrigerare, promovand energia verde, cea lipsita de emisii de dioxid. 

Totodata, noile vitrine frigorifice promit reducerea consumului de energie si costuri mult mai mici in privinta intretinerii acestora. Pe baza de agenti frigorifici speciali, acestea au o durata de viata si, implicit, de functionare, mult mai mare decat echipamentele utilizate in urma cu zece sau chiar cinci ani de zile.

Pe acelasi subiect:

O scurta analiza a celor mai performante vitrine frigorifice pe baza de agenti frigorifici naturali

Prin urmare, astfel de vitrine frigorifice garanteaza faptul ca instalatiile de racire sunt suficient de performante incat sa reduca la minimum consumul de energie electrica.

Tehnologii performante si cumparaturi sigure si sanatoase

Noile tehnologii si instalatii frigorifice promit eliminarea riscurilor de poluare cauzata de emisiile de dioxid de carbon. De mai mult de o jumatate de secol, acestea au cauzat suficiente daune incat sa conduca la responsabilizarea producatorilor si, in special, a firmelor si companiilor care utilizeaza astfel de vitrine frigorifice pentru dezvoltarea afacerilor comerciale. 

vitrine_frigorifice_frigotehnics.ro

Care sunt principiile de actiune ale vitrinelor frigorifice?

Dincolo de aspectele practice de expunere a produselor alimentare intr-un mod care sa faciliteze cumparaturile clientilor, tehnologiile sistemelor de racire permit conectarea acestora la multiple sisteme de refrigerare, precum si montarea anumitor agenti frigorifici special creati pentru protejarea mediului inconjurator. 

Astfel de agregati frigorifici sunt rezistenti inclusiv la temperaturi foarte ridicate, precum se intampla in anumite spatii din diferite industrii supuse productiei la temperaturi crescute. 

In plus, astfel de vitrine performante sunt prevazute cu sisteme performante de racire, o capacitate termica de izolare ridicata si rezistenta impotriva deteriorarilor mecanice. 

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Frigotehnics.ro

Vizionari 318

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.