AQUA STEP Singurul parchet 100% rezistent la apa!

Data: 2008-03-14

AQUA STEP Singurul parchet 100% rezistent la apa!

Proges, companie romaneasca importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare (parchet, mocheta, covoare, PVC, lambriuri, usi), aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet – singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP

In domeniul pardoselilor calde, parchetul laminat se dovesteste a fi cea mai rentabila alternativa. Este perfect pentru orice tip de proiect, este durabil, are un aspect deosebit de placut si este usor de intretinut.

Rezultatele unui studiu realizat in luna octombrie a anului trecut printre clientii Proges au relevat faptul ca majoritatea acestora prefera parchetul laminat 88%, in timp ce numai 12% mai sunt adeptii altor tipurilor de parchet triplustratificat si masiv. Cumparatorii Proges folosesc parchetul in cel putin doua incaperi, cele mai des mentionate fiind dormitorul si camera de zi. Printre raspunsuri s-au regasit mentionate si baia sau bucataria insa cu titlul de deziderat deoarece la momentul respectiv pe piata amenajarilor interioare din Romania nu exista un parchet laminat care sa corespunda condiitilor speciale din aceste incaperi. Astfel, Proges vine in intampinare clientilor cu cel mai nou tip de parchet laminat, unic in Romania, AQUA-STEP - singurul parchetul rezistent 100% la apa.

”AQUA STEP este un produs care acopera un segment nou pe piata romaneasca, care completeaza in mod unic si original gama diversificata de pardoseli oferita de PROGES. Este solutia unica pentru spatiile cu grad inalt de umiditate, spatii in care se doreste montarea de placi de parchet pentru pastrarea unei unitati perfecte cu restul locuintei” explica Annamaria Anton-Bako, Director Marketing PROGES.

Parchetul AQUA STEP este primul pachet 100% rezistent la apa, potrivit in special pentru incaperile cu un grad inalt de umiditate cum sunt baia, bucataria si balconul. AQUA STEP este rezultatul unei combinatii unice intre doua tipuri de PVC, unul mai rigid, iar celalalt mai flexibil rezultatul fiind un parchet laminat de calitate superioara 100% impermeabil, antistatic si silentios.

Prin calitatile sale, AQUA STEP poate fi folosit pentru acoperirea unor zone unde inainte parchetul nu putea intrebuintat: baie, bucatarie, veranda etc , in plus garanteaza rezistenta la umiditate, schimbari de temperatura, izolare fonica crescuta, conservarea mai buna a energiei termice, precum si posibilitatea de a fi utlizat impreuna cu sistem de incalzire in pardoseala.

AQUA-STEP – Singurul parchet rezistent la apa din Romania:

1. 100% rezistent la apa. AQUA STEP este tipul de parchet ce ofera decoruri autentice, calitate desavarsita, montare si intretinere usoara dar si 100% rezistenta la apa

2. Izoleaza fonic – 25% mai silentios decat un parchet laminat standard. Datorita formei si compozitiei unice, placile de AQUA-STEP estopeaza sunetele ascutite produse la impactul cu parchetul laminat.

3. Conserva energia – AQUA-STEP ofera o senzatie de caldura la pasire. Datorita calitatilor sale, mentine caldura in cadrul caminului pentru o perioada mai lunga de timp.

4. Parchetul AQUA STEP se preteaza excelent la sistemul de incalzire prin pardoseala.

5. 15 de ani garantie oferita de producator. Testele dovedesc calitatea AQUA-STEP, de aceea garantia de 15 de ani este oferita in cazul unui uz domestic pentru rezistenta la umezeala, decolorare, abraziune si rezistenta la pete.

6. Intretinere extrem de usoara. Indiferent daca se alege o modalitate de intretinere cu multa apa si detergent sau una mai putin “umeda” cu AQUA-STEP rezultatul este acelasi, adica optim.

7. Montajul extreme de usor – ca o joaca de copii!
AQUA-STEP are un sistem de montare UNICLIC ceea ce ii asigura un montaj rapid si usor, fara adezivi. Astfel, imediat dupa montajul parchetului AQUA-STEP suprafata este utilizabila.

AQUA-STEP se monteaza oriunde in casa:
• Baie
• Bucatarie
• Hol
• Spalatorie
• Living-uri
• Verande - AQUA STEP se preteaza la diferentele de temperature, umezeala si soare.
• Dormitoare
• Camera de joaca
• Birouri

8. AQUA STEP poate fi montat in conditii de umiditate net superioare ca indici , fata de parchetul laminat standard. Cu AQUA-STEP se poate acoperi o suprafata de peste 900mp fara a fi necesara utilizarea profilelor metalice de dilatare, astfel putand fi folosit acelasi tip de parchet din baie pana in living pentru obtinerea unor efecte optice dorite.

Gama de decoruri oferita este deosebit de variata. Include decoruri clasice de stejar, fag, cires, precum si decoruri aflate in tendinte ca alb antic, zebrano si wenge. Formatul in care se prezinta placile este inedit: de la clasicele placi ce prezinta canturi pe cele 4 laturi, la cele tip dusumea in decoruri de tek si stejar rustic.

Pretul de vanzare la punctele de lucru Proges este de 119.99 lei/mp, produsul fiind disponibil in maxim o saptamana de la lansarea comenzii.

Vizionari 1649

Alte stiri din “HOME & DECO”

La 10 ani de la aparitia pe piata de profil, gama de adezivi-etanseizanti Bison POLY MAX ramane o referinta de succes in alegerile constructorilor profesionisti si utilizatorilor casnici (DIY).
Vopselele simple, in combinatie cu cele decorative, tapetul sau placarile speciale din pluta si lemn sunt unele dintre cele mai folosite metode de amenajare a locuintei de catre romani, potrivit Hornbach unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.