8 fototapete cu ferestre fascinante catre lumi | Deco-perete.ro

Articol postat de: Arbex Art Decor Data: 2019-11-29

8 fototapete cu ferestre fascinante catre lumi | Deco-perete.ro

Fototapetele cu fereastra sunt un mod inedit de a decora un perete din living sau dormitor. Iluzia 3D pe care ti-o confera, precum si imaginile cu peisaje paradisiace si spectaculoase, mereu radiind lumina si o stare de bine, extinde perceptual spatiul iar la nivel subtil contribuie la ridicarea nivelului de energie benefica.

Cum se aplica si cum se intretin fototapetele cu fereastra

Aplicarea si intretinerea fototapetelor cu fereastra difera in functie de materialul din care sunt realizate. In magazinul online Deco-perete.ro gasesti fototapete cu modele cu fereastra realizate atat pe material din hartie cat si din material vlies. In ambele situatii vei primi si adezivul potrivit. Toate fototapetele sunt compuse din 2 pana la 8 fasii, in functie de dimensiunea finala a fototapetului. Cele din material vlies prezinta avantaje sporite cum ar fi:

- calitate brilianta a printului si a imaginii
- se aplica usor, prin intinderea adezivului pe perete si imbinarea fasiilor de fototapet cap in cap 
- permite peretelui sa respire
- se pot sterge cu carpa umeda, deci sunt lavabile
- se pot indeparta usor chiar si dupa ani de zile

8 Fototapete cu ferestre catre lumi fascinante | Deco perete ro

Pentru aplicarea si intretinerea fiecarui fototapet, poti consulta informatiile prezentate pe Deco-perete.ro intrucat produsele difera in functie de materialele din care sunt realizate.

Fototapet Fereastra albastra

Fototapet-Fereastra-albastra

Care este termenul de livrare a fototapetului fereastra

In magazinul online Deco-perete.ro gasesti pe stoc majoritatea fototapetelor iar livrarea fototapetelor se face in 1-2 zile lucratoare. Unele fototapete cu fereastra se realizeaza doar pe baza de comanda iar in acest caz livrarea se face in 4-7 zile lucratoare. Pentru fototapete realizate la comanda, livrarea este gratuita.

Fototapet Priveliste spre Dolomiti

Fototapet-Priveliste-spre-Dolomiti

Dimensiunile fototapetelor cu ferestre

Fototapetele mari au dimensiunea 368 x 254 cm, cum este cel de mai sus, Priveliste spre Dolomiti, care contine intreaga fatada cu ferestre si usa a unei cabane din lemn si este compus din 8 fasii.

Pe acelasi subiect:

10-modele-elegante-de-tapet-dormitor

Fototapetele cu fereastra realizate pe baza de comanda au 2-3 variante de dimensiuni, incepand de la dimensiunea fireasca a unui geam, mergand spre dimensiuni mai mari. La aceste fototapete este important de stiut ca se pot personaliza dimensiunile in functie de marimea dorita de client. Calitatea impecabila a acestora din urma ne face sa fim foarte incantati de acest produs pe care-l realizam cu drag pentru clientii nostri.

Descopera toate modelele de fototapet cu ferestre pe Deco-perete.ro.

Vizionari 287

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.