5 fototapete picturale pentru casa ta de la Deco-perete.ro

Articol postat de: Arbex Art Decor Data: 2020-02-07

5 fototapete picturale pentru casa ta de la Deco-perete.ro

Casa noastra este oaza unde ne retragem sa ne odihnim, sa ne incarcam bateriile, sa ne bucuram de timpul liber alaturi de cei dragi.

Tehnologia digitala ne produce de cele mai multe ori surprize placute aducand creatia umana din toate timpurile mai aproape de noi, prin decoratiunile care capata astfel o noua valenta, ridicata la nivel de arta si accesibilitate.

Iti imaginai in urma cu 10 ani ca domeniul atat de cunoscut si comun al tapetarii peretilor va suferi o revigorare spectaculoasa prin aparitia pe piata a modelelor 3D, a peisajelor facinante, a colajelor, a scenelor cu desenele animate Disney pentru copii si acum a unor picturi celebre care entuziasmeaza generatii de pe toate meridianele lumii? 

In magazinul Deco-perete.ro adunam si astfel de fototapete realizate dupa creatia omului, pe langa cele care aduc elogii spectaculozitatii si creatiei neasemuite a mamei Natura.

Pe acelasi subiect:

8 fototapete cu ferestre fascinante catre lumi | Deco-perete.ro

Iti prezentam 5 modele de fototapet picturale care ne-au starnit admiratia si de care suntem siguri ca-ti vor placea si tie.

1. Fototapet Ramuri de migdal inflorit, Vincent Van Gogh

arbex-art-Fototapet-Ramuri-de-migdal-inflorit-Vincent-Van-Gogh-decor-min

In albastru si alb, realizat din material vlies, acest fototapet este o bucurie si o incantare intr-un dormitor, mai ales daca esti sensibil la formele si vibratiile culorilor si iti place albastrul. Materialul vlies al fototapetului este un sustinator al culorilor vibrante, saturate si confera o serie de avantaje: permite peretelui sa respire, se intretine si se aplica usor.

2. Fototapet Da Vinci

fototapet-da-vinci-arbex-art-decor-min

Omul vitruvian este cel mai cunoscut desen al lui Leonardo da Vinci si este elaborat de acesta in urma unui text vechi de 1500 de ani scris de un arhitect roman, text care nu avea reprezentari in imagini. Pe vremea romanilor, templele se construiau bazandu-se pe proportiile corpului barbatesc ideal. Cu alte cuvinte, omul era masura lucrurilor. Fototapetul acesta il poti aplica in dormitor sau living si este realizat deasemenea din material vlies. 

3. Fototapet floral Viva

Fototapet-floral-Viva-arbex-art-decor-min

De aceasta data din hartie, fototapetul alatura verdele luminos cu mici pete de culoare purpurii in tuse si transparente delicate de acuarela. Fototapetele de hartie au o durata de viata indelungata in conditii normale de interior.

4. Fototapet Pictura Furtuna pe mare

Fototapet-Pictura-Furtuna-pe-mare-arbex-art-decor-min

Fototapete cu mari sunt in multe variante, dar cu o mare pictata, mai rar. Te vei bucura de tonurile si vibratia culorilor de albastru create de mana unui artist, ceea ce va da o nota speciala de reverie decorului tau din dormitor. Un fototapet realizat pe material vlies.

5. Fototapet Graffiti colorat

Fototapet-vlies-Graffiti-colorat-arbex-art-decor-min

Pentru camere de adolescenti, un fototapet inspirat din arta stradala, moderna. Realizat tot pe material vlies, fototapetul se poate sterge cu o carpa sau un burete umed. Iar cand copilul va creste si vei dori sa redecorezi peretele, acest fototapet se poate indeparta usor (chiar si dupa ani de zile) fara a afecta peretele. Acest avantaj se adauga celorlalte calitati care fac fototapetele vlies sa fie atat de apreciate.

Descopera mai multe fototapete cu picturi in magazinul Deco-perete.ro

Vizionari 260

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.