5 fototapete in alb negru pentru casa ta de la Deco-Perete.ro

Articol postat de: Arbex Art Decor Data: 2020-03-09

5 fototapete in alb negru pentru casa ta de la Deco-Perete.ro

Intr-o lume a culorilor, decorurile in alb negru se remarca imediat prin unicitate, spectaculozitate, contrast si iz artistic.

Putine imagini pe care ochiul uman le capteaza din lumea inconjuratoare sunt doar in alb negru, de aceea, un fototapet alb negru va aduce intotdeauna acea senzatie de rafinament, arta, creatie umana, uneori cu acea atmosfera retro.

Fototapetele alb negru se potrivesc pentru decoruri minimaliste dar si pentru interioare elegante sau in stil scandinav in functie de textura obiectelor de decor si mobilier.

Noua, celor de la Deco-perete.ro ne place sa stim ca ai incredere si ca vei gasi la noi orice fototapet pentru orice amenajare ti-ai dori, asa ca azi iti propunem 5 fototapete alb negru care ne incanta si pe noi.

1. Fototapet alb negru Stairs Montmartre

Cine a fost odata in Montmartre si-ar dori sa ajunga cu siguranta si a doua oara pentru atmosfera boema si frantuzeasca de acolo. 

Fototapet-alb-negru-Stairs-Montmartre-arbex-art-decor

Este un fototapet care aduce in prim plan desenul, iar materialul din care este realizat fototapetul este vlies, ceea ce-i confera calitati extraordinare: calitate excelenta a imaginii, este lavabil, se aplica usor si se indeparteaza fara probleme chiar si dupa ani de zile.

Pe acelasi subiect:

Descopera 5 modele de fototapet picturale realizate din material vlies

2. Fototapet alb negru Sketch of Parisian Fountain

Un alt fototapet artistic tot de inspiratie franceza care va transforma intreg peretele din living intr-un desen alb negru uimitor. Este realizat din acelasi material vlies.

Fototapet-alb-negru-Sketch-of-parisian-fountain-arbex-art-decor

Demn de retinut este ca se poate realiza si la alte dimensiuni prezentate in magazinul online Deco-perete.ro

3. Fototapet alb negru Poem cu Papadie

Pasionatii de macrofotografie pretuiesc fotografiile cu puful de papadie in care scanteiaza lumina. Tot din domeniul creatiei artistice umane este si acest fototapet, un colaj care imbina arta fotografica cu textul scris al unei poezii.

Fototapet-Poem-cu-papadie-alb-negru

Un fototapet pentru un interior romantic. Fototapetul este realizat din hartie.

4. Fototapet alb negru New York

Fototapet-alb-negru-New-York

Tot din categoria fototapetelor cu orase este si acest fototapet alb negru cu o imagine iconica a New York-ului, realizat pe hartie.

5. Fototapet Gift of the Sun

Pentru optiunea cu numarul 5 in topul nostru iti prezentam un fototapet cu tonuri intre alb si negru, pentru un interior linistit, seren, luminos.

Fototapet-Gift-of-the-Sun

Realizat pe material vlies, acest fototapet face parte din categoria fototapetelor din noua generatie care aduc usurinta atat in aplicarea lor cat si in intretinerea pe perioada indelungata. Iar daca te saturi de el si vrei sa-l inlocuiesti, indepartarea fototapetului se face la fel de usor. Se poate comanda si pentru alte dimensiuni prezentate pe site.

Pentru alte fototapete te asteptam pe Deco-perete.ro, magazin online cu decoratiuni de perete din 2008!

Vizionari 197

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.