3 beneficii ale produselor zincate

Articol postat de: H Metal Data: 2019-05-24

3 beneficii ale produselor zincate

Statisticile arata ca tarile dezvoltate pierd anual din cauza coroziunii in jur de 4-5% din PIB.

Se estimeaza ca zincarea termica este cea mai buna varianta existenta in prezent pentru prevenirea coroziunii produselor din otel. Desi se afla intr-o continua competitie cu alte tehnologii de protectie, zincarea termica cunoaste o continua dezvoltare.

Prin acest procedeu se formeaza un invelis de zinc la suprafata otelului prin intermediul unui proces de imersiune la cald. Acest tip de protectie permite formarea unui strat intermediar de legatura zinc – fier cu proprietati mecanice superioare celor ale fierului. Imersia pieselor in baia de zinc topit se realizeaza la o temperatura de aprox 450C prin introducerea lenta a pieselor in baie. 

Pentru a veni in intampinarea clientilor, H Metal livreaza pe piata din Romania o gama variata de produse metalurgice zincate:

- teava
- laminate
- tabla lisa si cutata
- europrofile
- profile usoare

teava-zincata-60-x-40-x-3-mm-h-metal

Avantajele zincarii termice sunt:

1. Durata lunga de viata

Este procedeul de protectie anticoroziva cel mai eficient si mai ieftin, raportat la intreaga durata de viata a produselor. Otelul galvanizat poate avea o durata de viata de mai mult de 50 de ani in zonele rurale si depaseste adesea 20 - 25 de ani in medii puternic industrializate sau de coasta.

teava-zincata-50-x-30-x-2-mm-h-metal

2. Acoperire uniforma

Toate suprafetele ce vin in contact cu aerul sunt acoperite uniform, in totalitate (inclusiv interiorul tevilor). Acoperirile obtinute au legaturi de natura metalurgica cu substratul, ceea ce le face foarte aderente.

Pe acelasi subiect:

Aplicatia care te ajuta sa calculezi necesarul de tabla zincata cutata

Este evitata astfel exfolierea sau fisurarea straturilor cu ocazia manipularii, in timpul transportului, depozitarii sau montajului produsului. 

 

teava-rectangulara-zincata-taiata-la-unghi-de-45-grade-h-metal

3. Sustenabilitate

Zincul este un metal neferos reciclabil, fara pierderea proprietatilor fizice sau chimice in urma procesului de recuperare.  Zincul este obtinut, atat din surse primare, cat si din surse secundare. 80% din zincul disponibil pentru reciclare este reutilizat, reprezentand aproximativ 30% din totalul de zinc de pe piata.

tabla-zincata-2-mm-h-metal

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal srl: www.metal-online.ro

https://www.facebook.com/HMetalRo/

Vizionari 322

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Lindab Romania lanseaza sistemul de tigle metalice cu acoperire granulata Lindab Roca
ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei
O piscina va fi o investitie pe termen lung, este bine sa va asigurati ca ea va fi in fond si una potrivita.