Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Venex

Cauti caramida aparenta sau caramida decorativa? Le gasesti la Venex, unic importator de caramizi antichizate pline Nelissen impreuna cu temosistem complet de fatada.

Judet Cluj
Oras: Cluj Napoca
Adresa: Str. Miko Imre nr. 8/201
Telefon: 0746 888 088
Website: https://venex.roCuvinte asociate cu aceasta firma:
caramida aparenta, caramida antichizata, caramida decorativa, termosistem fatada, nelissen
Vizionari 10464

Ultimele produse adaugate de Venex

Caramida aparenta, caramida decorativa, caramida antichizata plina sau termosistemul iso fatada sunt produsele companiei Venex (importator unic de caramida Nelissen in Romania).

VENEX ofera o gama larga de caramizi aparente pentru fiecare stil: clasic, modern, parohial sau contemporan. Toate acestea, in 100 de culori si dimensiuni diferite. Caramizile Nelissen sunt potrivite atat pentru tehnicile traditionale de zidarie cat si pentru tehnicile moderne, cum ar fi Termosistemul ISO-FATADA cu caramida aparenta.

Caramida aparenta oferita de VENEX este ignifuga, rezistenta impotriva incendiilor, arsa in cuptor la 1700 grade C ceea ce confera rezistenta in timp si pastrarea culorii.

Descopera calitatea caramizilor aparente Nelissen acum si in Romania prin VENEX!

– caramida aparenta antichizata Ignifuga,
– rezistenta impotriva incendiilor,
– arsa in cuptor la 1700C,
– Clasa de Reactia la foc Euroclasa A1

Atat cu caramida aparenta antichizata (grosime 2 cm) cat si cu jumatati din caramida antichizata plina (grosime 5 cm) se pot realiza proiecte noi, renovari sau restaurari.

Caramida aparenta sau jumatati de caramida antichizata plina sunt taiate din caramida plina antichizata, fapt pentru care ele isi pastreaza calitatile si proprietatile caramizii antichizate pline. Cu ele se lucreaza mult mai usor pentru realizarea fatadelor.

Caramida aparenta se lipeste cu adeziv de lipit special pentru aceasta caramida iar la colturi se foloseste caramida de COLT in forma de “L” ceea ce ne permite sa pastram foarte usor forma spaletilor de la geamuri, usi, boiandrugi, cu un finisaj perfect.

Caramizi aparente:
Caramida aparenta antichizata grosime 2 cm
Caramida aparenta antichizata de colt grosime 2 cm
Caramida aparenta antichizata grosime 5 cm

Termosistemul ISO FATADA foloseste caramida aparenta lipita pe polistiren extrudat frezat pe orizontala pentru sprijinirea caramizii atat la proiectele noi cat si la renovari.

Componente termosistem fatada:

- PLACI DE TERMOIZOLATIE
- DIBLURI
- ADEZIV DE LIPIT PLACILE DE POLISTIREN SI CARAMIZILE APARENTE
- CARAMIDA APARENTA DE CAMP SI DE COLT
- ADEZIV DE ROSTUIT
- PROFIL DE ALUMINIU
Venex furnizeaza urmatoarele servicii:
Finisaje exterioare
Firma VENEX cu punct de lucru in Cluj Napoca, are ca activitate principala finisajele exterioare de calitate vest europeana:

Termosistemul ISO FATADA

Placari interioare si exterioare cu: Caramida Aparenta, Granit, Marmura, Travertin, Blauwe Steen

Capitalul firmei este mixt, belgiano-roman. Firma aplica in totalitate standardele calitatii si executiei specifice tarilor vest europene.

Mixul dintre management si executie dobandite in Belgia, Olanda, Spania, Italia, Romania, de catre colectivul firmei reprezinta cartea de vizita a proiectelor realizate.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Venex furnizeaza: