Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Unify Co. Ltd.

Realizam lucrari speciale in constructii (pardoseli epoxidice, finisaje speciale, protectii speciale, vopsitorie avioane, tratare deseuri medicale) pentru diverse domenii

Judet Constanta
Oras: Cernavoda
Adresa: Valea Cismelei nr. 9, Cod postal: 905200
Telefon: +40 (0)241 237 581Cuvinte asociate cu aceasta firma:
lucrari speciale constructii, pardoseli epoxidice, stop apa, finisaje interioare speciale, protectii impotriva apei, injectii in beton, protectie la foc, protectii anticorozive, vopsitorie avioane, deseuri medicale
Vizionari 739

Ultimele produse adaugate de Unify Co. Ltd.

UNIFY Co. Ltd. a fost infiintata in anul 1992 si este specializata in lucrari speciale in constructii. Compania s-a dezvoltat an dupa an executand aplicari si protectii speciale pentru Centrala Nuclear - Electrica de la Cernavoda cat si pentru alte companii autohtone sau din strainatate. In anul 1994 firma s-a extins prin crearea unui nou birou de reprezentanta cu locatia in Bucuresti.

UNIFY Co. Ltd. dispune de personal calificat si executa aplicatii pentru diverse domenii de activitate: farmaceutic, alimentar, laboratoare, industria electronica si aerospatiala, depozite, spatii publice, locuinte particulare, cluburi, restaurante, sedii de firme si altele.

UNIFY Co. Ltd. este specializata pentru o gama variata de activitati si executa:

- pardoseli epoxidice
- finisaje interioare speciale
- protectii impotriva apei (injectii in beton pentru oprirea infiltratiilor)
- lucrari speciale (protectie la foc si protectii anticorozive)
- vopsitorii pentru industria aerospatiala (vopsitorie avioane)
- tratare deseuri medicale.

UNIFY Co. Ltd. prin experienta acumulata in numeroase domenii de aplicare, a devenit reprezentant exclusiv in Romania pentru urmatoarele companii:

- TECHNIFLOOR, Elvetia - pardoseli epoxidice
- WEBAC, Germania - protectii impotriva apei
- ZOLATONE, SUA - finisaje interioare multicolore.

Calitatea lucrarilor efectuate este atestata si garantata prin numeroase standarde si certificari obtinute de catre UNIFY Co. Ltd.:

- ISO 9002 - fiind prima companie romaneasca certificata pentru constructii montaj - protectii pasive la foc si anticorozive;

Compania UNIFY Co. Ltd. detine sistemul de management integrat SRAC certificat pe:

- ISO 9001 - sistemul de management al calitatii;
- ISO 14001 - sistemul de management de mediu;
- ISO 18001 - sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale;
- Autorizatia de Management al Calitatii in Domeniul Nuclear pentru Activitati de Constructii Montaj emisa de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare
- Certificat Autorizare pentru Laborator grad II emis de catre Inspectia de Stat in Constructii
- Certificate de Atestare si Competenta pentru executarea lucrarilor de termoprotectie a structurilor metalice si ignifugarea materialelor combustibile cu vopsele termo - spumante emise de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

UNIFY Co. Ltd. a realizat si executat lucrari si produse pentru numerosi clienti pentru domenii diferite cum ar fi: nuclear, industria farmaceutica si alimentara, industria electronica, spitale, spatii publice cat si parcari.
Unify Co. Ltd. furnizeaza urmatoarele servicii:
Lucrari de pardoseli
Sistemele structurate de finisaje pardoseli sunt realizate cu produse profesionale - rasini sintetice epoxidice, poliuretanice sau acrilice, avand la baza tehnologia elvetiana a companiei Technifloor - cu o experienta de 50 de ani in domeniu, specializata in productia de pardoseli din rasini sintetice, brandul Technifloor fiind ulterior preluat de catre IPM ITALIA.

Pardoseala artistica model Resistyle a fost creata cu scopul de a introduce aspectul creativ in sistemele de pardoseli pe baza de rasini sintetice, combinand design-ul creativ cu materialele ecologice, dand astfel startul unui stil inovativ personalizat.

Sistemele de pardoseala artistica Urban Design se pot aplica pe orice tip de suport, atat noi cat si pe cele existente in vederea reabilitarii, intr-un timp foarte scurt.

Realizam pardoseli epoxidice si poliuretanice - in diverse domenii: farmaceutic, alimentar, laboratoare, industria electronica, industria aerospatiala, depozite, spatii publice, locuinte particulare, cluburi, restaurante, sedii firme, nuclear, spitale, parcari, etc;
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Unify Co. Ltd. furnizeaza: