Toyota Material Handling - Gama completa de Stivuitoare, Transpalete, Motostivuitoare, Electrostivuitoare, Service, Piese de schimb

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Sos. Berceni, nr. 104, Sector 4
Telefon 0372.157.000
Email

Vizionari 2710

Ultimele produse adaugate de Toyota Material Handling

Manevrare inteligenta cu utilajele automate de la Toyota
Toyota Material Handling - Peste 100 de ani de excelenta in domeniul stivuirii marfurilor.

Toyota Material Handling face parte din Toyota Industries Corporation, o societate activa in 5 sectoare in 17 corporatii. Impreuna cu Toyota Material Handling International, America de Nord, China si Japonia, ne straduim sa optimizam operatiunile clientilor nostri prin echipamentele noastre de stivuire a marfurilor sub brandul TOYOTA, BT, RAYMOND si CESAB.

Calea Toyota

Misiunea noastra este sa oferim eficienta exceptionala in operatiunile dumneavoastra de manipulare a materialelor, motiv pentru care aplicam un set de valori denumit Toyota Way (Calea Toyota). Toti angajatii nostri aplica aceste valori la fiecare nivel, in activitatile zilnice si in relatiile cu alte persoane.

Gama de produse Toyota Material Handling

Consultati gama completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi:

- Transpalete manuale
- Transpalete electrice
- Transpalete electrice cu catarg
- Stacker-e electrice
- Electrostivuitoare cu catarg retractabil
- Electrostivuitoare pentru culoare foarte inguste (VNA)
- Electrostivuitoare cu furci frontale
- Motostivuitoare cu furci frontale
- Echipamente de tractare
- Preparatoare de comenzi
- Stivuitoare electrice cu furci frontale
- Stivuitoare cu furci frontale cu combustie interna
- Stivuitoare pentru culoare inguste
- Solutii automatizate
- Sisteme de rafturi
- Kalmar - echipamente pentru stivuirea sarcinilor grele si intensive
- Sistem de gestionare a flotei I_Site

Servicii si solutii Toyota Material Handling

Inchiriati un stivuitor adecvat necesitatilor dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de un stivuitor imediat, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga, si cautati o solutie rentabila, va oferim 3 optiuni de inchiriere.

Inchiriere pe termen scurt / acoperirea perioadelor de varf

Toyota Material Handling dispune de peste 20.000 de stivuitoare disponibile pentru inchiriere pentru o singura zi, o saptamana sau mai multe luni. De pe o zi pe alta sau in avans: va oferim flexibilitate si puteti conta pe noi. Astfel puteti fi in permanenta pregatit.

Gama larga de stivuitoare cu furci frontale si echipamente de depozitare

Sunt disponibile de asemenea accesorii pentru stivuitoare si baterii suplimentare.
Perioade de inchiriere flexibile
Este posibila livrarea directa in termen de 24 de ore.

De asemenea, se pot inchiria echipamente pe o perioada mai lunga, de pana la 7 ani.
- Pret competitiv
- Flota de echipamente atat noi, dar si used, la o calitate ridicata
- Peste 100.000 de echipamente date in chirie, in Europa

Achizitionati un stivuitor second hand

Va ajutam sa gasiti stivuitorul perfect, nou sau second hand. Imbunatatiti-va activitatea cu un stivuitor second hand de calitate!

Service

Planurile noastre de service asigura continuitatea activitatii dumneavoastra si va ajuta sa profitati la maximum de echipamente, indiferent de model, astfel incat sa va puteti planifica operatiunile cu incredere deplina.

Toyota Material Handling

Toyota este activa in intreaga Europa si ofera o gama completa de echipamente de stivuitoare si utilaje pentru depozitare, cum ar fi transpalete manuale, transpalete electrice, powered stackers, preparatoare de comenzi, reach trucks, stivuitoare pentru culoare inguste, towing tractors, stivuitoare cu contragreutate, sisteme de rafturi si solutii automatizate.

Produsele Toyota pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii, in diverse medii de lucru precum depozite frigorifice, fabrici, productie, comert cu amanuntul si depozite, transport si distributie.

Sustinuti de servicii si solutii precum inchiriere, echipamente SH, service, piese de schimb, finantare si training pentru operatori, ne propunem sa fim prima optiune in alegerea unui partener pentru solutii complete de stivuire a marfii. Cu o lunga experienta in productia lean, suntem mandri sa producem echipamente inovative si de buna calitate, in conformitate cu TPS.
Toyota Material Handling furnizeaza urmatoarele servicii:

Inchirieri utilaje
Inchiriati un stivuitor adecvat necesitatilor dumneavoastra.

In cazul in care aveti nevoie de un stivuitor imediat, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga, si cautati o solutie rentabila; va oferim 3 optiuni de inchiriere.

Inchiriere pe termen scurt/acoperirea perioadelor de varf

Avem peste 20.000 de stivuitoare disponibile pentru inchiriere pentru o singura zi, o saptamana sau mai multe luni. De pe o zi pe alta sau in avans: va oferim flexibilitate si puteti conta pe noi. Astfel puteti fi in permanenta pregatit.
- Gama larga de stivuitoare cu furci frontale si echipamente de depozitare
- Sunt disponibile de asemenea accesorii pentru stivuitoare si baterii suplimentare
- Perioade de inchiriere flexibile
- Este posibila livrarea directa in termen de 24 de ore
- Perioade de inchiriere flexibile

Long-term rental

De asemenea, puteti inchiria echipamente pe o perioada mai lunga, de pana la 7 ani.
- Pret competitiv
- Flota de echipamente atat noi, dar si used, la o calitate ridicata
- Avem peste 100.000 de echipamente date in chirie, in Europa
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Toyota Material Handling furnizeaza urmatoarele servicii:

Service / Garantie
Toyota Service Concept - Prioritate pentru client.

Fiind clientul nostru, nevoile dumneavoastra sunt prioritatea noastra, motiv pentru care suntem pasionati de service. Valorile pe care le aplicam in activitatea de service sunt structurate in Toyota Service Concept. Acestea indica modul in care oferta noastra de service va ajuta sa profitati la maximum de activitatea desfasurata.

Planurile noastre de service asigura continuitatea activitatii dumneavoastra si va ajuta sa profitati la maximum de echipamente, indiferent de model, astfel incat sa va puteti planifica operatiunile cu incredere deplina. Va putem ajuta sa adaptati planul de service in functie de necesitatile dumneavoastra sau puteti alege unul dintre cele 3 pachete de service:

Full service

- Nivel maxim de performanta
- Asigurare pentru defectiuni
- Intretinere preventiva

Ne ocupam de toate necesitatile dumneavoastra in materie de service pentru a atinge cel mai inalt nivel de performanta operationala si timp de operare. Conceptul Full Service (service complet) se refera la un plan cuprinzator de lucrari si piese inclusiv intretinere preventiva, asigurare pentru defectiuni si piesele utilizate in activitatile de service si reparatii.

Intretinere preventiva premium

- Plan de service aprobat
- Maximizarea sigurantei
- Include piesele

Preveniti perioadele de intretinere neplanificate si reparatiile costisitoare. Ne asumam responsabilitatea pentru intretinerea stivuitoarelor dumneavoastra conform unui plan aprobat precum si pentru a ne asigura ca acestea indeplinesc toate cerintele de siguranta. Asiguram de asemenea piesele inlocuite in timpul operatiunilor de service.

Intretinere preventiva

- Preveniti perioadele de intretinere neplanificate
- Maximizati siguranta
- Reduceti riscurile si costurile de reparatie

Ca si la nivelul Premium, prevenim perioadele de intrerupere neplanificate si reparatiile costisitoare, asigurand in acelasi timp respectarea tuturor conditiilor de siguranta.

Ce primiti intotdeauna

- Transparenta totala & zero costuri ascunse
- Tehnicieni acreditati
- Istoricul de service complet

In varianta standard, fiecare plan de service Toyota asigura service transparent fara costuri ascunse, tehnicieni acreditati, timp de reactie rapid si istoric de service complet.
Toyota Service Concept - Prioritate pentru client
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image