STANTOBANAT - Furnizor de tabla perforata decorativa, tabla expandata, plasa sudata, impletitura sarma, tesatura sarma si profile metalice.

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Aleea Mizil nr. 70-74, Sector 3
Telefon 0744 399 825
Email

Vizionari 58

Ultimele produse adaugate de STANTOBANAT

Cauti tabla perforata decorativa?

Fondata in anul 1996, compania Stantobanat a devenit principalul furnizor de pe piata romaneasca de tabla perforata, tabla expandata, plasa sudata, impletitura sarma, tesatura sarma si profile metalice.

Stantobanat va poate furniza un numar mare de modele si perforatii standard. Perforatii rotunde, patrate, alungite sau perforatii decorative le gasiti intr-o gama variata de modele pentru orice proiect sau lucrare. Executam in cel mai scurt timp cele mai fine perforatii pentru filtre sau perforatii mari, in functie de nevoi pentru lucrari de fatade sau alte proiecte.

Produsele noastra din tabla perforata decorativa sau tabla expandata sunt folosite in cele mai vaste aplicatii din industria de constructii sau alimentara.

Tabla Perforata
Modele variate de tabla perforata decorativa, tabla perforata inox, tabla perforata otel sau tabla perforata aluminiu. Contacteaza-ne si cere o oferta pentru modelul de tabla de care ai nevoie.

Tabla Expandata
Producem o gama larga de tabla expandata cu ochi rombic sau tabla expandata cu ochi patrat, decorativ sau rotund pentru aplicatii diverse.

Plasa Sudata
Plasa sudata cu ochiuri patrate
Plasa sudata cu ochiuri alungite

Plasa Sarma
Plasa sarma preondulata este un inlocuitor al plasei sudate, de la dimensiunea ochiului de 10 mm pana la 100 mm.