Silvster CR

Protejati-va acoperisul cu vopsele hidroizolante Iso Paint, protectie tigle acoperis cu vopsele profesionale cu nano-tehnologie

Judet Brasov
Oras Brasov
Adresa Str. Fundatura Harmanului, nr. 2
Telefon 0744 545 546
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
vopsele acoperis, vopsele, Isonit vopsea acoperis, Isonit vopsea tigla beton, Isonit vopsea tabla zincata, Silvster C.R., Isonit vopsea acoperisuri, vopsea tigla ceramica, Isonit vopsea tigle ceramice, Isonit vopsea sindrila, Isonit vopsea lemn, HyperCoat
Vizionari 7475

Ultimele produse adaugate de Silvster CR

Vopsele si solutii de impregnare pentru acoperisuri, fatade, pavaje, terase, etc
Vopselele pentru acoperis oferite de firma Silvster CR sunt concepute pentru evitarea degradarii acoperisului dumneavoastra. Sunt produse profesionale importate direct de la liderul din domeniul vopselelor pentru acoperis, firma ISO Paint Nordic A/S, o companie daneza specializata in productia si dezvoltarea de vopsele si solutii de impregnare pentru acoperisuri, fatade, pavaje, terase, etc.

Dupa ani de zile, stratul de protectie al tiglelor va incepe sa se deterioreze. Nu lasati acoperisul sa se degradeze din cauza diferentelor de temperatura, a radiatiilor UV sau a fenomenului de inghet - dezghet. Pentru acestea, va recomandam tratamente speciale si profesionale cu produsele hidroizolante Iso Paint. Vopselele si impregnantii Iso Paint reprezinta ultimele descoperiri in domeniul nano-tehnologiei si astfel va ofera o metoda economica, rapida si de protectie si innoire a acoperisului, fatadei sau pavajelor dumneavoastra.

Acoperis nou? Cu tehnologia si vopselele profesionale Iso Paint Nordic A/S, vechiul dumneavoastra acoperis va arata ca nou.

Cost: 20-30% din pretul unui acoperis nou, in functie de materialul ales.

Datorita nano-tehnologiei cat si a unei retete unice (liant special dezvoltat, compus din molecule de 3 marimi diferite), un acoperis vopsit cu Iso Paint este in acelasi timp un acoperis impregnat. Totodata suprafata respira, permite transferul vaporilor si al umiditatii din interiorul materialului catre exterior pentru o mai buna protectie, dar impiedica patrunderea apei din exterior. Elasticitatea mare, rezistenta la UV si intemperii, aderenta buna sunt alte calitati ale produselor noastre.

Vopsele hidroizolante pentru acoperis:

ISONIT
Isonit - vopsea acoperis
Isonit Thermal - vopsea termoizolanta
Iso Rubber - vopsea cauciucata
HyperCoat HS 100–hidroizolatie lichida acoperis
HyperCoat HS 100 CC – hidroizolatie lichida acoperis

CLIMATECOOLER
ClimateCooler Uni Primer - grund termoizolant
ClimateCooler Uni Top - vopsea termoizolanta
ClimateCooler Flex RoofPrimer - grund termoizolant
ClimateCooler Flex RoofTopCoat - vopsea termoizolanta
Iso Tile Primer - grund pentru tigle ceramice
Iso Metal Primer WB - grund pentru metal
Iso RustConverter - convertor de rugina

Impermeabilizare tigle, beton, piatra
HydroBlock - impregnant tigla ceramica, caramida
ProCover - impregnant beton, pavaje, pavele
ProCover HC - impregnant piatra, granit, marmura
Iso Dry Creme - impregnant crema pentru fatade

Solutie curatare
Iso A-Clean
StoneCleaner Extreme
Iso HyperCleaner
Iso EPDM TPO Cleaner
Silvster CR furnizeaza urmatoarele servicii:
Lucrari de vopsitorie & zugraveli

Pentru ca o lucrare de vopsire a acoperisului sa fie bine realizata trebuie sa urmam cateva etape:1. Curatarea, spalarea si dezinfectia acoperisului2. Amorsarea suprafetei3. Vopsireetape-vopsire-acoperis-isonit-isorubber-silvsterEtapa 1. Curatare, spalare si dezinfectieO etapa foarte importanta de urmat pentru ca stratul suport si vopseaua sa asigure o durata de viata cat mai mare este ca suprafata trebuie curatata foarte bine de praf, grasimi sau alte impuritati. Pentru aceasta, suprafata suport trebuie degresata cu apa si detergent iar vopselele vechi, neaderente sau care se exfoliaza se indeparteaza complet prin razuire sau slefuire.Pentru a obtine cele mai bune rezultate in acest proces de curatare a suprafetei suport, puteti utiliza un aparat de curatare cu presiune inalta (recomandat la 250 bar) pentru a indeparta praful, grasimea, vopseaua degradata care se exfoliaza, etc. Imediat dupa spalarea surafetei folositi solutia de dezinfectie Iso A-Clean pentru a asigura o mai buna durabilitate. Produsul aplicat Iso A-Clean va ofera atat o curatare chimica eficienta cat si o dezinfectie, eliminand astfel algele, bacteriile, mucegaiurile, lichenii, etc.Pentru suprafete metalice, aplicati convertorul de rugina Iso RustConverter numai pe zonele cu rugina. De asemenea, nu este necesar sa indepartati toata rugina deoarece Iso RustConverter o transforma chimic si o sigileaza pe suprafata.Etapa 2. Amorsare1) Pentru acoperisuri din beton, azbociment, tigle din beton nu este necesara folosirea unui grund de amorsare.

2) Pentru acoperisuri metalice noi sau vechi negrunduite sau nevopsite se va folosi grundul Iso Metal Primer WB.Etapa 3. VopsireVopseaua de acoperis Isonit® este recomandata pentru acoperisuri din beton, azbociment, tigle sau tabla.Isonit se aplica in doua straturi:1. La primul strat, Isonit trebuie diluat cu 10-20% apa.

2. Al doilea strat se aplica nediluat dupa 1-6 ore, in functie de temperatura si umiditatea aerului (1-2 ore la 20ºC si 60% umiditate relativa).Vopseaua cauciucata pentru acoperis Iso Rubber poate fi folosita pe orice tip de acoperis, dar este recomandata in mod special pentru acoperisurile puternic degradate si/sau fisurate precum si pentru protectia si hidroizolarea suprafetelor din beton, membrane bituminoase, caramizi, lemn, tencuiala, tigle, tabla, eternit, etc.Iso Rubber se poate aplica intr-un strat generos pentru a acoperi crapaturile si fisurile.Recomandam sa efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image