Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Silvster CR

NowoCoat - vopsea acoperis tabla zincata sau vopsita anterior, tabla tip Lindab, vopsea tigla, azbociment si lemn, vopsea ondulina si sindrila bituminoasa

Judet Brasov
Oras: Brasov
Adresa: Str. C. D. Gherea, Nr. 37A, 500003
Telefon: 0752225511Cuvinte asociate cu aceasta firma:
NowoCoat, vopsea acoperis, NowoRub, vopsea cauciucata acoperis, Nowo Metal Primer WB, grund pentru metal, NowoClean, solutie curatare, Silvster, CoolingPaint Roof, vopsea termoizolanta, CoolingPaint Wood, lac termoizolant lemn, NowoDry WB, impregnant tigl
Vizionari 10405

Ultimele produse adaugate de Silvster CR

NowoCoat - vopsea acoperis
Vopselele pentru acoperis oferite de firma Silvster CR sunt concepute pentru evitarea degradarii acoperisului dumneavoastra. Sunt produse profesionale importate direct de la liderul din domeniul vopselelor pentru acoperis, NowoCoat - o fabrica daneza de vopsele, cu radacini care dateaza din 1861 in productia si dezvoltarea de vopsele si solutii de impregnare pentru acoperisuri, fatade, pavaje, terase si alte suprafete ale casei.

Dupa ani de zile, stratul de protectie al tiglelor va incepe sa se deterioreze. Nu lasati acoperisul sa se degradeze din cauza diferentelor de temperatura, a radiatiilor UV sau a fenomenului de inghet - dezghet. Pentru acestea, va recomandam tratamente speciale si profesionale cu produsele hidroizolante NowoCoat. Vopselele si impregnantii NowoCoat sunt realizate cu cea mai noua tehnologie disponibila HybridTechnology System™ si sunt vopsele hibride de ultima generatie - mai bune, mai rezistente, mai performante.

Acoperis nou? Cu tehnologia si vopselele profesionale de la NowoCoat, vechiul dumneavoastra acoperis va arata ca nou.

Cost: 20-30% din pretul unui acoperis nou, in functie de materialul ales.

Datorita nano-tehnologiei cat si a unei retete unice (liant special dezvoltat, compus din molecule de 3 marimi diferite), un acoperis vopsit cu NowoCoat este in acelasi timp un acoperis impregnat. Totodata suprafata respira, permite transferul vaporilor si al umiditatii din interiorul materialului catre exterior pentru o mai buna protectie, dar impiedica patrunderea apei din exterior. Elasticitatea mare, rezistenta la UV si intemperii, aderenta buna sunt alte calitati ale produselor.

Vopsele hidroizolante pentru acoperis:

NowoCoat - vopsea acoperis
NowoRub - vopsea cauciucata acoperis
Nowo Metal Primer WB - grund pentru metal
NowoClean - solutie curatare
vopsea acoperis
CoolingPaint Roof- vopsea termoizolanta
CoolingPaint Wood – lac termoizolant pentru lemn
NowoDry WB - impregnant tigla, caramida, beton
NowoSeal SB - impregnant piatra, marmura, granit
Silvster CR furnizeaza urmatoarele servicii:
Lucrari de vopsitorie & zugraveli

Pentru ca o lucrare de vopsire a acoperisului sa fie bine realizata trebuie sa urmam cateva etape:1. Curatarea, spalarea si dezinfectia acoperisului2. Amorsarea suprafetei3. Vopsireetape-vopsire-acoperis-isonit-isorubber-silvsterEtapa 1. Curatare, spalare si dezinfectieO etapa foarte importanta de urmat pentru ca stratul suport si vopseaua sa asigure o durata de viata cat mai mare este ca suprafata trebuie curatata foarte bine de praf, grasimi sau alte impuritati. Pentru aceasta, suprafata suport trebuie degresata cu apa si detergent iar vopselele vechi, neaderente sau care se exfoliaza se indeparteaza complet prin razuire sau slefuire.Pentru a obtine cele mai bune rezultate in acest proces de curatare a suprafetei suport, puteti utiliza un aparat de curatare cu presiune inalta (recomandat la 250 bar) pentru a indeparta praful, grasimea, vopseaua degradata care se exfoliaza, etc. Imediat dupa spalarea surafetei folositi solutia de dezinfectie Iso A-Clean pentru a asigura o mai buna durabilitate. Produsul aplicat Iso A-Clean va ofera atat o curatare chimica eficienta cat si o dezinfectie, eliminand astfel algele, bacteriile, mucegaiurile, lichenii, etc.Pentru suprafete metalice, aplicati convertorul de rugina Iso RustConverter numai pe zonele cu rugina. De asemenea, nu este necesar sa indepartati toata rugina deoarece Iso RustConverter o transforma chimic si o sigileaza pe suprafata.Etapa 2. Amorsare1) Pentru acoperisuri din beton, azbociment, tigle din beton nu este necesara folosirea unui grund de amorsare.

2) Pentru acoperisuri metalice noi sau vechi negrunduite sau nevopsite se va folosi grundul Iso Metal Primer WB.Etapa 3. VopsireVopseaua de acoperis Isonit® este recomandata pentru acoperisuri din beton, azbociment, tigle sau tabla.Isonit se aplica in doua straturi:1. La primul strat, Isonit trebuie diluat cu 10-20% apa.

2. Al doilea strat se aplica nediluat dupa 1-6 ore, in functie de temperatura si umiditatea aerului (1-2 ore la 20ºC si 60% umiditate relativa).Vopseaua cauciucata pentru acoperis Iso Rubber poate fi folosita pe orice tip de acoperis, dar este recomandata in mod special pentru acoperisurile puternic degradate si/sau fisurate precum si pentru protectia si hidroizolarea suprafetelor din beton, membrane bituminoase, caramizi, lemn, tencuiala, tigle, tabla, eternit, etc.Iso Rubber se poate aplica intr-un strat generos pentru a acoperi crapaturile si fisurile.Recomandam sa efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Silvster CR furnizeaza: