Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Saphira Consulting

Saphira Consulting logo firma
Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Mihai Eminescu 171
Telefon: 0735 545 752Cuvinte asociate cu aceasta firma:
izolare fonica, fonoabsorbtie, absorbtie fonica, bariera fonica
Vizionari 1115
Datorita cererilor din ce in ce mai numeroase privind solutionarea problemelor generate de factorul -zgomot- propunerea noastra este aceea de a preveni, oferind solutii de izolare fonica si fonoabsorbtie inca din faza de proiectare a oricarei constructii, solutii alese in functie de scopul final al acesteia.
Daca exista interes, exista si solutii. De aceea, Saphira Consulting, ofera consultanta de specialitate, proiectare solutii tehnice precum si suport tehnic pentru tot ceea ce inseamna proiecte de:
- IZOLARE FONICA
- ABSORBTIE FONICA,
- BARIERA FONICA,
materialele si sistemele utilizate fiind unele din cele mai bine cotate pe piata internationala.

Propunem aceste solutii inca din faza incipienta a oricarui proiect ce necesita astfel de lucrari, tocmai pentru a evita posibile modificari ulterioare care pot genera costuri suplimentare si nu numai.
Toate lucrarile noastre sunt precedate si finalizate cu un Raport de Analiza Sonometrica ce respecta normele legislative in vigoare iar acreditarea obtinuta din partea Ministerului Mediului ne motiveaza sa lucram intro maniera profesionala si corecta.

Pentru a consolida aceasta prezentare, va invitam sa vizitati pagina de Referinte a companiei (www.saphiraconsulting.ro/referinte).
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie!

Compania Saphira Consulting furnizeaza: