Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Natural Stone

Calitate garantata Piatra naturala cioplita, piatra decorativa, piatra naturala pentru aranjamente, piatra naturala pentru decoratiuni, mobilier de gradina

Judet Bihor
Oras: Oradea
Adresa: Osorhei, Nr. 365 (iesirea spre Cluj pe partea stanga, drumul E 60), judetul Bihor
Telefon: 0740 818 427 / 0742 016 811Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Piatra Naturala, Piatra Decorativa, Piatra Aranjamente, Piatra Cioplita, Piatra Naturala Cluj, Piatra Cluj Napoca, Piatra Naturala Oradea, Piatra Bihor, Piatra Pavaj, Piatra Placaj, Piatra Garduri, Piatra Intrari Auto, Piatra Soclu, piatra naturala ciopli
Vizionari 12999

Ultimele produse adaugate de Natural Stone

Piatra Naturala, Piatra Cioplita, Piatra Decorativa, Pietre pentru Aranjamente!

Fie ca este la interior fie ca este pentru exterior, piatra naturala poate fi o fundatie sau o placare ce poate fi caracterizata prin rezistenta, frumusete si longevitate. Piatra naturala, cea decorativa poate fi utilizata in diferite forme si marimi, in palete complexe de culori si nuante sau finisari.

Natural Stone comercializeaza travertin din import si travertin exploatat la noi in tara pentru orice renovari, decoratiuni sau amenajari in functie de culoare (galben deschis, galben inchis, maro, maro-gri etc) si prelucrare: travertin spartura, antichizat, scapitat, spalturi si placi de diverse dimensiuni.

Travertinul, o piatra naturala foarte des utilizata la noi in tara isi gaseste utilitatea in domeniul placajelor interioare cat si a placajelor exterioare. Disponibil intr-o mare varietate de culori si dimensiuni, pretul acestei pietre naturale este accesibil folosit in special in baie, bucatarie, dar si la placari de fatade sau socluri.

Folosirea unei pietre ornamentale pentru a placa un perete de exterior poate oferi un efect vizual de efect ca si decor, in timp ce la interior piatra naturala poate exprima lux, eleganta sau, de ce nu, minimalism. Toate aceste calitati ale pietrei naturale ornamentale tin insa si de finisaje, de tehnica de montaj si mai ales de gustul si bugetul clientului.

Compania Natural Stone furnizeaza: