Luc Invest - Vindem si inchiriem in orice oras din Romania, echipamente complete in constructii: schele metalice, sisteme de cofrare, utilaje, unelte si scule. Luc Invest ofera consultanta si logistica pentru orice proiect.

Judet Ilfov
Oras Popesti Leordeni
Adresa Sos.Oltenitei Nr.181, Fosta Fabrica Danubiana
Telefon 0745 410 817
Email

Vizionari 1375

Ultimele produse adaugate de Luc Invest

Infiintata in anul 2006, societatea Luc Invest se regaseste printre primele companii din Romania in importul de echipamente si utilaje specializate din domeniul constructiilor. Suntem parteneri experimentati si de incredere pentru multi antreprenori si subantreprenori.

In sistem national, distribuim si furnizam o intreaga gama de echipamente pentru schele metalice, utilaje si accesorii, sisteme de cofrare, unelte, scule. Prin serviciul de inchiriere oferim echipamente si utilaje, popi metalici, sprijinire santuri cat si sisteme de cofrare.

Oferim consultanta, asistenta tehnica si asiguram logistica necesara dezvoltarii proiectelor mici sau mari prin echipamente performante necesare oricarui santier. Asa cum este necesar sa ai uneltele potrivite si cele mai performante, pe atat de important este sa fie folosite in mod corespunzator.

Produse: cofraje, popi metalici, schele metalice, sprijiniri de maluri, unelte si scule, utilaje pentru constructii

Inchirieri popi metalici, inchiriere sisteme de cofrare, utilaje si schele metalice.
Luc Invest furnizeaza urmatoarele servicii:

Inchirieri structuri metalice
Inchirieri schele metalice

Schelele metalice sunt montabile si demontabile si sunt folosite in special in lucrarile de termoizolare a fatadelor blocurilor, pentru tencuieli exterioare si interioare sau cladirilor inalte unde accesul este imposibil fara o structura metalica. Pentru inchirierea de schele metalice societatea Luc Invest srl ofera consultanta si transport specializat.

Inchiriere schela metalica:
Schela fixa de fatada
Schela mobila
Schela reglabila de interior
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Inchiriere popi metalici

Popii metalici sunt reglabili, au lungimi diferite su sunt utilizati in lucrarile de constructii in vederea sustinerii temporare a sistemelor de cofrare, plansee sau pereti.

LUC INVEST va ofera posibilitatea de inchiriere a popilor metalici zincati, popi metalici cu teu pentru proiecte si lucrari in constructii. Asiguram o gama variata de echipamente si accesorii pentru constructii la preturi accesibile precum si livrare rapida directa pe santier.

Pop metalic zincat
Pop metalic tragere-impingere
Pop metalic cu teu
Furca reglabila
Clema de prindere grinda H20
Furca cu deblocare rapida
Furca “U” pentru popi metalici zincata
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Luc Invest furnizeaza urmatoarele servicii:

Inchirieri utilaje
Inchirieri utilaje pentru constructii

Am pornit de la o premiza simpla: De ce sa cumperi un utilaj de mare angajament cand il poti inchiria de la o firma specializata?
Luc Invest pune la dispozitie utilaje performante pentru proiecte inteligente de constructii, alaturi de asistenta tehnica in operare si alte beneficii avantajoase.

Va putem oferi spre inchiriere:

Mini Compactor ATLAS AW300
Mini Excavator
Bobcat
Buldo Excavator
Masina de taiat beton / asfalt
Placi compactoare
Mai compactor

Nu mai este nevoie sa cumparati niciun utilaj, prin acest serviciu de inchiriere si, in plus, beneficiati de serviciul de baza al companiei Luc Invest de consultata asupra ultimelor tehnologii si beneficii. Fie vorbim de echipamente pe senile sau cauciucuri, de mare capacitate ori de echipamente de taiat beton si placi compactoare, LucInvest este recunoscuta, conform experientei de peste 10 ani de zile de numerosi parteneri si producatori de prestigiu din domeniul constructiilor.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Luc Invest furnizeaza urmatoarele servicii:

Inchirieri sisteme de cofrare
Inchirieri sisteme de cofrare

Sistemele de cofrare sunt de dimensiuni reglabile si sunt folosite pentru realizarea de cofraje pentru stalpi, fundatii sau plansee. Luc Invest va ofera spre inchiriere sisteme de cofrare metalice sau din lemn, pentru diafragme sau plansee in functie de fiecare lucrare in parte. Va oferim si consultanta pentru instalare, transport, depozitare sau dezasamblarea produselor.

Sistem cofrare diafragme
Sistem cofrare plansee
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Luc Invest furnizeaza urmatoarele servicii:

Inchirieri sprijiniri de maluri, santuri
Inchirieri sprijiniri de maluri, santuri

Oferim spre inchiriere sprijiniri de maluri sau santuri pentru sisteme de protectie impotriva prabusirii pamantului. Necesare atat pentru lucrari de canalizari cat si pentru lucrari de excavare, aceste planse metalice sau din lemn ofera protectie si sunt garantate conform normelor europene cat si de producatorul Kopras.

Sprijiniri de maluri
Sprijiniri de santuri
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image