Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Izoprotect

Judet Braila
Oras: Braila
Adresa: Str. Matei Basarab, nr. 84
Telefon: 0744 595 715Cuvinte asociate cu aceasta firma:
spuma poliuretanica, izolari, termoizolari, hidroizolari, insonorizari, ignifugari, spuma, izolari mansarde, cel mai eficient mod de a izola, coeficient de transfer termic, reabilitari termice, reabilitari poduri si mansarde, reabilitari termice hale, con
Vizionari 2222
IZOPROTECT SRL isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si instalatiilor pentru constructii, de la inceputul activitatii si pana in prezent. In toata perioada de activitate, societatea a cunoscut o permanenta dezvoltare si o diversificare a gamei de servicii oferite. De asemenea, pe tot parcursul existentei, s-au facut investitii pentru asigurarea unei baze materiale cat mai complexe si competitive. Societatea se adreseaza clientilor persoane fizice si persoane juridice, care au domiciliile sau sediile pe teritoriul Romaniei.
IZOPROTECT SRL asigura un nivel corespunzator al raportului pret/calitate atat pentru desfasurarea unei activitati rentabile si eficiente cat si pentru sustinerea unui caracter concurential accentuat al serviciilor proprii.

IZOPROTECT SRL executa urmatoarele tipuri de lucrari:
1. lucrari de instalatii si izolatii:
Executam lucrari complete de izolatii (termoizolatii, fonoizolatii, hidroizolatii, lucrari de ignifugare), suntem specializati in realizarea lucrarilor de izolatii cu spuma poliuretanica ce ofera o protectie completa, fara nici o pierdere termica a intregii cladiri. Acest tip de izolare ofera protectie impotriva aerului cald sau rece, precum si impotriva umiditatii. Materialele folosite, elimina orice pierdere termica asigurand o economie la energie de pana la 40%, fiind cel mai bun sistem de izolare de pe piata. Izolatia cu spuma poliuretanica previne formarea condensului de la vaporii de apa din interiorul zidurilor. Izolarea cu spuma poliuretanica isi mentine proprietatile de izolare pentru intreaga durata de viata a constructiei, fiind singurului sistem de protectie hidro-termo-fono-ingnifuga in acelasi timp. Dispunem de echipe mobile cu care putem actiona rapid pe intreg teritoriul tarii.
Categoriile de constructii la care se utilizeaza spuma poliuretanica:constructii civile si industriale, constructii agro-zootehnice, camere frigorifice, insonorizari.

2. instalatii sanitare si de incalzire centrala;

3. lucrari de instalatii electrice;

4. lucrari de contructii de cladiri;

5. alte lucrari specifice pentru constructii

Compania Izoprotect furnizeaza: