Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Iridex Group Plastic

Iridex Group Plastic logo firma
Judet Ilfov
Oras: Voluntari
Adresa: Bvd. Eroilor, nr. 6-8
Telefon: 021.240.40.41Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Aditivi plastifianti, Aditivi superplastifianti, Aditivi hiperplastifianti, Aditivi intarzietori de priza, Aditivi acceleratori de priza, Aditivi impermeabilizanti, Aditivi antrenori de aer, Materiale impermeabilizari si hidroizolatii, Membrana bentonitic
Vizionari 1879

Ultimele produse adaugate de Iridex Group Plastic

Departamentul ADITIVI din cadrul S.C. IRIDEX GROUP PLASTIC S.R.L. desfasoara ca activitate principala, productia de aditivi pentru betoane sub licenta FOSROC Ltd. Anglia, cunoscuti pe piata mondiala cu denumirea CONPLAST.

Aditivii produsi de societatea noastra satisfac întreaga gama de betoane necesare pentru constructii civile, constructii industriale, constructii de drumuri si poduri, bazine de retentie a apei, aductiuni de apa, etc.

Departamentul Materiale Speciale de Constructii din cadrul SC IRIDEX GROUP PLASTIC SRL comercializeaza si ofera consultanta tehnica pentru punerea in opera a materialelor speciale pentru constructii marca Fosroc Ltd UK, Ruthmann GmbH, Redrock Construction S.R.O.
Dintre acestea, putem enumera produsele predozate care cuprind mortare de reparatii, ancore chimice pe baza de rasini poliesterice si mortare pentru subturnari pe baza de rasini epoxidice si ciment, pelicule acrilice de protectie pentru exterior, intaritori pentru pardoseli pe baza de quartz si pelicule de protectie din rasini epoxidice.
Iridex Group Plastic comercializeaza de asemenea mase plastice si eurocontainere pentru colectarea gunoiului menajer si a materialelor reciclabile.

Compania Iridex Group Plastic furnizeaza: