Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Intercom Topaz

Importator si distribuitor sisteme de usi si ferestre din PVC, profile pvc Windoline si Optimaline si feronerie si accesorii Geviss.

Judet Constanta
Oras: Constanta
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 125 (incinta integrata), Constanta, Cod postal: 900154
Telefon: 0722 666 316 / 0241 631 190Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Windoline, Optimaline, profile pvc Winhouse, feronerie Geviss, profile din pvc, armatura, feronerie, profil pvc, profile pvc, intercom topaz, Confectii arcade, Plase Insecte, Rulouri Exterioare, Usi garaje aluminiu, Confectii tamplarie, Paneluri decorativ
Vizionari 11150

Ultimele produse adaugate de Intercom Topaz

20 de ani experienta in domeniul distributiei in sistem national de profile pvc, feronerie si accesorii.

Infiintata in anul 1991, compania Intercom Topaz este unic importator si distribuitor in Romania de profile pvc Windoline si Optimaline (impreuna cu feroneria aferenta) si feronerie Geviss cat si al spumei poliuretanice Somafix.

Cu activitate in domeniul distributiei de profile din pvc, armatura, feronerie si accesorii, Intercom Topaz detine logistica proprie, depozit de 4000 mp cu dotari si stocurile necesare aprovizionarii in orice moment a tuturor colaboratorilor. De asemenea, dispune de un parc auto de 8 camioane cu care asigura gratuit transportul in orice colt al tarii cu personal calificat.

Incepand cu anul 2008 firma Intercom Topaz a obtinut cu succes auditul de certificare dupa standardul international de calitate ISO 9001-2000 iar in anul 2010 certificatul ISO 9001-2008. Acestea demonstreaza garantia calitatii serviciilor prestate, responsabilitate si seriozitate fata de clienti.

INTERCOM TOPAZ acopera toata gama de servicii de profile pvc, feronerie si accesorii la nivel national prin intermediul partenerilor nostri in judetele: Constanta, Teleorman, Dolj, Olt, Prahova, Arges, Valcea, Gorj, Drobeta Turnul Severin, Timisoara, Bihor, Mures, Maramures, Brasov, Bistrita-Nasaud, Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea, Galati, Vaslui, Bacau, Iasi, Botosani, Ilfov, Arad, Alba, Hunedoara, Calarasi, Neamt, Vrancea.

Confectii arcade
Plase Insecte
Rulouri Exterioare
Usi garaje aluminiu
Confectii tamplarie
Paneluri decorative

Profilele din PVC marcile Optimaline si Windoline sunt in serii de 4 si 5 camere izolatoare, serie de glisare si mai nou seria de 80 mm cu 6 camere (Optimaline). Dispunem de culori pe stoc: alb, stejar, mahon, nuc, wenge si gri antracit. Va asteptam sa luati legatura la departamentul nostru de aprovizionare si pentru alte culori.

Telefon: 0722 666 316 / 0241 631 190 / 0341 463 417 / 0341 463 418.
Intercom Topaz furnizeaza urmatoarele servicii:
Confectii Tamplarie PVC

Unic importator si distribuitor pe piata romaneasca al profilelor PVC Optimaline si Windoline, compania Intercom Topaz confectioneaza Tamplarie PVC, Arcade, Usi si Ferestre cu feronerie Geviss.Asiguram acoperire la nivel national prin intermediul partenerilor nostri in toate judetele.tamplarie-pvc-windoline-enderpen-intercom-topazConfectionam arcade, usi si ferestre cu profile PVC cu 4, 5 si 6 camere.Culorile disponibile pe stoc sunt alb, stejar, mahon, nuc, wenge si gri antracit.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Intercom Topaz furnizeaza: