Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

GRAITEC Roumanie

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Str. Samuil Vulcan Nr. 10, Sector 5
Telefon: 021/410 01 19Cuvinte asociate cu aceasta firma:
software constructii, soft pentru constructii, normativ romanesc, analiza cu element finit, calcul structuri, proiectare structuri, software proiectare, CAD, beton armat, metal, proiectare beton armat, detaliere, element finit, calcul structural, STAS 101
Vizionari 2800
GRAITEC, numarandu-se printre primele companii mondiale producatoare de soft in domeniul constructiilor civile si industriale, ofera clientilor sai in prezent o solutie unica integrata CAD/CAE, facilitand astfel schimbul de date intre proiectantii de structuri si inginerii constructori.
Pachetele software din gama Advance propun o solutie integrata de CAD si calcul:
- Advance Design - program de calcul cu element finit si dimensionarea structurilor din beton si metal;
- Advance Beton - program pentru proiectarea si desenarea structurilor din beton armat
- Advance Metal - program pentru proiectarea si desenarea structurilor metalice.

Avantaje solutie Graitec:
- O gama completa de programe dedicate constructiilor metalice si din beton armat (Advance Metal, Advance Beton, Advance Design, Arche, Effel)
- O solutie unica de interoperatibilitate a programelor de calcul structural si proiectare CAD prin intermediul tehnologiei avansate GTC (Graitec Transfer Center). Astfel, odata terminata modelarea structurii, se poate lucra in paralel la calcul si detaliere, modificarile efectuate asupra structurii putand fi transferate fara probleme intre pachetele software dedicate. Formatul GTC a fost de asemenea conceput pentru a integra obiectele comune modelelor create cu programele de CAD si calcul (Advance Design, Advance Beton, Advance Metal, Arche, Effel, si Revit Structure), dar si pentru a permite transferul de date in si din alte formate compatibile (IFC2.X3, CIS/2, SDNF, PSS, KISS).
-Calcul si modelare conform normativelor romanesti aflate in vigoare

Avantaje client Graitec
- Proiecte realizate la timp cu costuri reduse
- Posibilitatea de a achizitiona programele in rate luare sau trimestriale fara dobanda
- Reduceri semnificative pentru clientii Graitec
- Sistemul de mentenanta si suport tehnic Graitec Avantaje: ore de training gratuite, instalare la sediul clientului, manuale in limba romana, asistenta tehnica, versiuni actualizate in permanenta.
- Asistenta tehnica de inalta calitate in derularea proiectelor
- Servicii de proiectare la preturi fara concurenta

Compania GRAITEC Roumanie furnizeaza: