Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Gabriel Coperture

Ferestre mansarda, montaj acoperis, amenajari interioare, jgheaburi, burlane

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Str. Fagurului nr. 64
Telefon: 0762 053 986Cuvinte asociate cu aceasta firma:
ferestre de mansarda, Montaj ferestre mansarda, Montaj acoperisuri, Servicii de hidroizolatii, Instalare acoperisuri fotovoltaice, Constructii civile, constructii industriale, Amenajari interioare, Case din lemn, Jgheaburi, burlane
Vizionari 5983

Ultimele produse adaugate de Gabriel Coperture

SC GABRIEL COPERTURE SRL. Noi suntem compania potrivita pentru solutiile acoperisului tau. Cu proiecte finalizate in Romania cat si in afara tarii (Germania, Anglia), asiguram garantie pentru toate lucrarile noastre. Activam in domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale si executam cu echipamente moderne lucrari de montaj acoperis (inlocuire acoperis vechi cu unul nou), lucrari de amenajari interioare si exterioare, izolari termice, hidroizolatii.

Servicii GABRIEL COPERTURE:

- Montaj ferestre mansarda
- Montaj acoperisuri
- Servicii de hidroizolatii
- Instalare acoperisuri fotovoltaice
- Constructii civile si industrial
- Amenajari interioare
- Case din lemn
- Jgheaburi si burlane
Gabriel Coperture furnizeaza urmatoarele servicii:
Amenajari interioare
Amenajari interioare in Brasov

De ce sa apelati la serviciile noastre cand vine vorba despre amenajari interioare in Brasov? Pentru ca oferim garantie lucrarilor finalizate, pentru ca detinem experienta necesara, pentru ca oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. De ce nu luati legatura cu noi cat mai curand, pentru a demara proiectul? Nu sunteti convinsi de ceea ce facem? Pai atunci, haideti la un “pahar de vorba” cu administratorul firmei, pentru a aprofunda subiectul si poate va veti convinge ca alegand firma Gabriel Coperture, ati facut un best choice.

Firma noastra va ofera urmatoarele sevicii de amenajari interioare:
- scafe rigips, pereti si tavane rigips
- placare gresie si faianta
- zugraveli, gleturi
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii lemn
Constructii Case din lemn

Aveti in plan construirea unei case din lemn in Brasov, ori o casa de vacanta sau de ce nu, o cabanuta la munte? In acest caz, va informam ca puteti apela cu incredere la noi, deoarece construim case si vile pe structura din lemn, cabane si case de vacanta, mansarde si terase, la un nivel inalt de calitate, create si personalizate in functie de dorintele si necesitatile clientilor. O casa din lemn ofera o atmosfera placuta si unica precum si o serie de avantaje cum ar fi eficienta energetica, timp de constructie redus si costuri mai mici.

Avem experienta necesara, unelte gata pregatite sa-si faca treaba pana la capat si oameni calificati ce urmeaza sa dea tot ce au mai bun in realizarea unei case din lemn, a unei case de vacanta, mansarde ori terase asa cum ati visat, rezultatul final fiind peste asteptari.. Reusim sa realizam proiecte interesante dupa gustul clientului, pentru ca am mai spus asta, ne place sa facem pe plac si nimic nu ne multumeste mai bine decat un proiect realizat ca la carte si un client foarte multumit.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii sarpante montaj invelitori
Montaj acoperis

Acoperisul une case reprezinta primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este recomandat sa lucrati cu o firma specializata in montarea sistemelor de acoperis pentru a beneficia de o garantie reala. Stricaciunile care pot aparea in urma infiltratiilor prin sistemul de acoperis pot costa mult mai mult decat costul de angajare a unei echipe profesionale.

Gabriel Coperture ofera servicii de calitate de montaj de acoperis:

- masurarea acoperisului
- crearea devizului pentru acoperis in urma masuratorii sau pe baza proiectului furnizat de client
- consultanta cu privire la structura acoperisului si a produsului care se preteaza cel mai bine tipului de acoperis pe care clientul doreste sa il realizeze
- garantie pentru serviciile de manopera efectuate
- realizarea de structuri pentru mansarde (dulgherie).
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Acoperiri speciale
Instalare Acoperisuri Fotovoltaice

Panourile fotovoltaice nu se monteaza peste acoperis ci reprezinta acoperisul casei, economisind costurile de materiale si manopera pentru acoperis. Panourile sunt prevazute cu sisteme hidroizolante in zonele de imbinare. Sistemele fotovoltaice sunt destinate producerii de energie electrice prin conversia luminii in energie electrica. Acest sistem vi-l propunem noi pentru un viitor mai bun.

Cautati o firma specializata, cu experienta si oameni profesionisti care sa va monteze acoperisul fotovoltaic? Bineinteles ca ne ocupam si cu instalare acoperisuri fotovoltaice in Brasov. Dispunem de indeajunse cunostinte astfel incat sa realizam si asemenea proiecte, care sa va reduca costurile facturilor ce le primim lunar, care sa ofere un design placut casei dumneavoastra.
Energia solara fotovoltaica urmeaza sa devina cea mai apreciata sursa de energie (in viitor spun specialistii, insa nu se stie o data sau anul exact – important este ca lumea va miza pe acest sistem de captare a energiei). Energia solara este absolut silentioasa, nu polueaza apa sau aerul si nu produce emisii, este gratuita (momentan) si curata. Energia solara este capabila sa furnizeze indeajunsa putere energetica atat pentru uz rezidential cat si pentru cel comercial. Datorita evolutiei tehnologiei, in momentul de fata suntem intr-o continua dezvoltare a tehnicii sistemelor fotovoltaice, iar achizitionarea unui astfel de sistem se anunta a fi cat mai avantajos.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Hidroizolatii
Servicii de Hidroizolatii

Hidroizolatie se numeste o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor si/sau exfiltratiilor apei si/sau a umiditatii naturale a mediului.

In constructii, o structura are nevoie de hidroizolatie deoarece betonul insusi nu este impermeabil (dar poate fi hidroizolat cu usurinta folosind aditivi). Sistemul conventional de hidroizolare se bazeaza pe ‘membrane’. Aceasta inseamna aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (constituite din diferite materiale: de ex., bitum, silicati, poliuretani, PVC, EPDM etc.) ce actioneaza ca o bariera intre apa din mediul ambiant si structura cladirii, impiedicand patrunderea apei. Cu toate ca sistemul de hidroizolare prin membrane se bazeaza pe o aplicare precisa a acestora, de multe ori acesta manifesta ulterior probleme. Problemele de aplicare sau aderenta la substrat pot duce la infiltratii / exfiltratii.

Cand vine vorba despre servicii de Hidroizolatii in Brasov, ne place sa fim mai mereu in top, pentru ca o alta ramura a societatii noastre reprezinta lucrarile de hidroizolatii si termohidroizolatii. Societatea noastra executa lucrari de hidroizolatie avand asistenta tehnica asigurata de specialisti, ceea ce permite firmei sa ofere garantie pentru executarea lucrarilor in functie de tipul lucrarilor.

De ce sa pierdeti timpul cautand firme in Brasov care ofera asemenea servicii? Contactati echipa noastra si in cel mai scurt timp posibil vom raspunde solicitarii dumneavoastra. Echipa noastra tanara si cu experienta necesara, este pregatita sa va ajute in orice moment.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj ferestre de mansarda
Montaj ferestre mansarda

Mansarda reprezinta ultimul nivel locuibil al unei construcții, situat imediat sub acoperisul inclinat al acesteia. Elemente caracteristice ale mansardei sunt pereții sai inclinați la doua unghiuri diferite. Panta invelitorii este mai mare pe partea inferioara a acoperisului, unde se afla si ferestrele. Mansardele, spre deosebire de poduri, care pot fi iluminate si aerisite prin ferestre de tip velux, adesea considerate in mod eronat ca mansarde, capata lumina si aer prin lucarne. Un alt aspect important in definirea mansardei si diferențierea acesteia de pod, este dat de faptul ca un pod poate fi necirculabil, spre deosebire de mansarda care este intotdeauna circulabila (indeosebi locuibila).

Sigur ca ne ocupam cu montaj ferestre mansarda in Brasov, fie ca sunt ferestre de mansarda Velux, Roto, Fakro ori alte marci. Montajul ferestrelor de mansarda si a accesoriilor aferente acestora, se face de catre personal calificat/autorizat. Oferim consultanta pentru alegerea tipului de ferestre de mansarda VELUX, care sunt indicate pentru mansarda dumneavoastra, precum si pentru dimensionarea si pozitionarea lor, astfel incat cantitatea de lumina naturala care patrunde in mansarda sa fie optima.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj sisteme de scurgere
Montaj jgheaburi si burlane

Jgheaburile si burlanele reprezinta niste elemente de maxima importanta, avand rolul de a dirija apa pluviala in asa fel incat aceasta sa se scurga in propria curte fara a afecta peretii locuintei sau alte elemente de decor ale casei. Este posibil ca jgheaburile sau burlanele ce colecteaza apa de pe acoperis sa se fi invechit si sa curga in mai multe locuri, aspectul estetic al acestora sa nu fie prea placut, posibil ca zapada care a alunecat de pe acoperis sa le fi rupt sau pur si simplu nu mai sunt la moda cele vechi din tabla si doriti unele colorate si aspectuase?! Daca ati construit o casa noua si sunteti in cautarea unei firme care sa va instaleze sistemul pluvial va asteptam cu comenzi.

Firma Gabriel Coperture monteaza jgheaburi si burlane pe intreg teritoriul judetului Brasov si nu numai. Montam sistemul pluvial fara probleme, si daca sunteti in cautarea unei firme cu personal calificat si experienta in montare jgheaburi si burlane, montare sistem pluvial atunci ati nimerit bine pe www.GabrielConstructii.ro – locul in care serviciile sunt complexe, complete si calitatea isi spune cuvantul, pretul fiind doar o eticheta insesizabila, uitata pe raft.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Gabriel Coperture furnizeaza: