Ferma Iancu - Arbori si Arbusti Ornamentali, Coniferi, Pomi Fructiferi, Trandafiri, Vita de Vie

Judet Dolj
Oras Dabuleni
Adresa Strada Salistea nr. 1
Telefon 0722 538 013 / 0723 252 994
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
gazonare, sisteme de irigatii, proiectare gradini, plantare, intretinere gradini, arbori ornamentali, arbusti ornamentali, arbori si arbusti coniferi, liane decorative, trandafiri, pomi, arbusti fructiferi, vita de vie, puieti forestieri
Vizionari 5402

Ultimele produse adaugate de Ferma Iancu - Arbori si Arbusti Ornamentali, Coniferi, Pomi Fructiferi, Trandafiri, Vita de Vie

Ferma Iancu este amplasata pe prima terasa a Dunarii, avand o suprafata de 25 ha, din care 5 ha de piersic pe rod, diferite soiuri (Cardinal, Redhaven, Springold, Jerseyland, Suncrest, Southland), 2 ha de cais pe rod, diferite soieri (Carmela, Dacia, Comandor), 1 ha vita de vie, soiuri de masa (Victoria, Moldova), 6 ha pe care cultivam specii de arbori folositi in silvicultura (salcam, gladita, salcioara, cenuser, mojdrean, plop), 9 ha pepiniera dendrologica, pe care cultivam peste 150 de specii diferite de arbori si arbusti ornamentali, liane cataratoare, cat si cele mai bune soiuri de pomi si arbusti fructiferi. De asemenea, cultivam anual 2 ha pepeni verzi, folosind cele mai noi tehnologii.

Speciile de arbori si arbusti ornamentali prezenti in oferta noastra sunt produse din pepiniera proprie si sunt perfect aclimatizate la conditiile pedoclimatice din zona Romaniei. Fiecare arbore din oferta noastra este atent ingrijit, astel incat, in gradinile si parcurile clientilor nostri sa ajunga cele mai bune produse.

In cei peste 12 ani de experienta in domeniu, in care am livrat peste 100.000 de arbori si arbusti ornamentali si peste 10.000.000 de puieti forestieri, ne bucuram ca am reusit sa fim prezenti in multe spatii verzi de pe intreg teritoriul Romaniei.

An de an adaugam specii si varietati noi de arbori si arbusti ornamentali in oferta noastra, astfel incat sa satisfacem si cei mai pretentiosi clienti. Toate speciile noi din oferta nostra sunt in prealabil testate la rezistenta la conditiile climatice cel putin doi ani inainte de a fi adaugate.

Pentru viitor ne propunem sa ajungem cu produsele nostre in gradinile cat mai multor romani, sa fim o alternativa la produsele aduse din tari cu renume in pepiniere dendrologice (Ungaria, Italia, Franta, Olanda), dar care, de cele mai multe ori, nu rezista la conditiile din tara noastra, fiind crescute in cu totul alt climat.

Serviciile noastre includ:

Proiectare
Amenajare de spatii verzi, proiectare 2D, 3D cu ajutorul echipei de arhitecti peisagisti.

Gazonare
Gazonarea este baza oricarei gradini ingrijite sau spatiu verde amenajat complet.

Sisteme de irigatii
Metodele de udare eficiente sunt vitale in a mentine plantele sanatoase si aspectuoase.

Plantare
Pepiniera noastra efectueaza lucrari de plantat arbori si arbusti ornamentali in orice spatiu adaptabil.

Intretinere
Realizam intretinerea spatiilor verzi cu mai multe pachete de servicii pentru toate bugetele.

Livrare in tara
Livram produsele comandate prin telefon sau website pe tot teritoriul României.

Produse comercializate:

- Arbori ornamentali
- Arbusti ornamentali
- Arbori si arbusti coniferi
- Liane decorative si trandafiri
- Pomi, arbusti fructiferi si vita de vie
- Puieti forestieri
Ferma Iancu - Arbori si Arbusti Ornamentali, Coniferi, Pomi Fructiferi, Trandafiri, Vita de Vie furnizeaza urmatoarele servicii:
Amenajari peisagistice: gradini, spatii verzi
Ferma Iancu realizeaza si intretine spatii verzi cu urmatoarele servicii:

- tunderea si aerisirea gazonului si a gardurilor vii
- extragerea buruienilor din gazon si a uscaturilor
- fasonarea si igienizarea arborilor si arbustilor
- dirijarea cresterii plantelor
- programarea si intretinerea sistemului de irigatii automatizat
- aplicarea de ingrasaminte pentru gazon, pentru conifere, pentru arborii foiosi, pentru flori (ingrasamintele sunt incluse)
- pregatirea plantelor pentru iarna
- stropirea impotriva insectelor
- strangerea si colectarea resturilor vegetale ramase si a frunzelor

In functie de bugetul alocat pentru un spatiu verde aveti posibilitatea sa alegeti unul din pachetele oferite de firma Ferma Iancu cu preturi intre 4 lei - 6 lei /mp luna
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Proiectare spatii verzi
Ferma Iancu dispune de arhitecti peisagisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul proiectarii si amenajarii spatiilor verzi ce folosesc cele mai noi aplicatii software (proiectare 2D, 3D). Cu ajutorul aplicatiilor 2D si 3D pentru proiectare spatii verzi, arhitectii vor realiza proiecte peisagistice adaptate la gusturile clientului.

Pepiniera noastra realizeaza proiecte 3D la preturi incepand de la 0,5 euro metrul patrat.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image