Euroexpo Trade Fairs -

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Garlei, nr. 1B, Cladirea Intact
Telefon 021 409 18 49
Email
Vizionari 885
EUROEXPO Trade Fairs este singura companie profesionista in organizarea de targuri si expozitii din Romania. Cele mai mari si cunoscute evenimente au fost realizate de echipa noastra de specialisti.

Cu o experienta de peste 8 ani pe piata evenimentelor, EUROEXPO Trade Fairs lanseaza si sustine targuri si expozitii care si-au consolidat statutul de brand in Romania si peste hotare.

Luxury Show, Print&Sign, Gifts Show, Wellness Show si BabyBoom Show au pozitionat compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO Trade Fairs ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Euroexpo urmeaza tendintele pietei si tine cont de necesitatile companiilor expozante. Au astfel loc seminarii, workshop-uri, conferinte sustinute de specialisti si invitati externi cu renume. De asemenea, intentia companiei este de a internationaliza brandurile sale, realizand parteneriate externe importante.
Profesionalismul si experienta echipei, precum si cadrul de desfasurare al proiectelor (Romaero, World Trade Center, Palatul Parlamentului, Hotel Marriott) sunt factori decisivi pentru ca targurile, expozitiile si evenimentele speciale derulate sa reprezinte de fiecare data un succes notabil.
Euroexpo Trade Fairs promoveaza cel mai bine evenimentelor. Compania este parte a Intact Media Group iar toate evenimentele realizate au parte, in functie de specific, de promovare intensa pe 5 statii de televiziune (Antena1, Antena2, Antena 3, Euforia, GSPTV), la radio (Zu), in 5 ziare (Jurnalul National, Saptamana Financiara, Financiarul, Gazeta Sporturilor, Ghimpele), 4 reviste si pe 15 website-uri.

EUROEXPO Trade Fairs - profesionisti in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.
Vizionari 0