Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Doralnic Grup

Iti oferim case din lemn masiv de bustean cu personalitate. Doralnic Grup realizeaza constructii din lemn: cabane din lemn rotund masiv calibrat sau necalibrat, foisoare, mobilier de gradina sau mansarde.

Judet Suceava
Oras: Vatra Dornei
Adresa: Vatra Dornei, jud. Suceava
Telefon: 0753 870 509Cuvinte asociate cu aceasta firma:
case de vacanta, case din lemn, case din lemn rotund, case ecologice, cabane din lemn, cabane lemn, cabane din busteni, cabane ecologice, foisor, foisor din lemn, mese din lemn, mobilier de gradina
Vizionari 17459

Ultimele produse adaugate de Doralnic Grup

Proiecte si Case din lemn masiv bustean, Cabane lemn calibrat
Casele din lemn masiv de bustean realizate de Doralnic Grup din judetul Suceava reflecta stilul de viata al viitorului proprietar impreuna cu originalitatea si gustul fiecaruia. Fiecare client isi doreste o casa de lemn personalizata, astfel ca firma Doralnic Grup va pune la dispozitie proiecte de case din busteni, avand posibilitatea personalizarii fiecarui proiect. Pentru fiecare proiect de casa puteti modifica arhitectura, suprafata construita desfasurata dar si compartimentarea interioara.

Doralnic Grup reprezinta o echipa tanara din Vatra Dornei cu o vasta experienta in constructii de case din busteni, avand constructii si proiecte realizate atat in tara cat si peste hotare. Cu o experienta indelungata in realizarea de case din lemn de bustean, case din lemn rotund, case de vacanta si alte produse din lemn, compania Doralnic Grup reprezinta un partener foarte atractiv pentru proiecte de dimensiuni diferite, proiecte complexe sau de la un concept de cateva case din lemn, la un dezvoltator de proiecte de locuinte regionale.

Pentru a construi casa din lemn mult dorita, va oferim 3 variante prin care constructia poate incepe:

1. Sunteti deja in posesia proiectului casei de busteni, insa doriti modificari la constructie.

2. Puteti alege din modelele de proiecte de case din lemn prezente la noi pe site, urmand ca apoi sa personalizati fiecare proiect in functie de cerintele dumneavoastra.

3. Aveti o idee de proiect si doriti ca arhitectul nostru sa il realizeze intr-o varianta de proiect finala.

Indiferent daca va faceti propriul proiect sau lucrati cu un arhitect, trebuie sa va decideti de cati mp de spatiu de locuit aveti nevoie, in functie de dimensiunea familiei si buget.

Va oferim servicii de proiectare potrivit exact pentru dorintele si bugetul dumneavoastra alocat. Casele din lemn le construim la comanda cu atentie speciala pentru eficienta energetica maxima, prin utilizarea de tehnologii avansate si materiale naturale.

La final, realizam o punere in practica a proiectului prin instalarea rapida si montajul casei la un pret fix.

Experienta noastra in constructiile de case de lemn ne angajeaza in realizarea oricarui proiect pentru orice buzunar ... fie el mai mic sau mai mare.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a face o oferta de pret pe placul dumneavoastra!

Compania Doralnic Grup furnizeaza: