Divers Design -

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str Valea Cascadelor nr. 11 F, Centrul Home Center, sector 6
Telefon 0723 474 494
Email
Vizionari 1112
Incalzire electrica prin pardoseala SIMPLU SI ACCESIBIL
Solutia Ta pentru sezonul rece al anului 2011 fara Subventii!

Reduceti cheltuielile de incalzire pe timpul iernii cu ajutorul sistemului de incalzire inteligenta CALEO - asigura senzatia de confort care nu poate fi asigurata de nici un alt tip de sistem de incalzire. Pentru toate tipurile de pardoseala: gresie, parchet laminat, placi PVC, mocheta.

Incalzire prin pardoseala cu Folia termica un sistem revolutionar, chiar si intr-o zi in constructii deja finisate, fara demolari si fara betonare ulterioara! Consumul de energie electrica de 220 V la sistemul de incalzire este cu 30% redus faþa de consumul oricarui alt sistem de incalzire.Specialistii firmei noastre fac planul si instalarea sistemului de incalzire in mult mai scurt timp decat in cazul unui sistem obisnuit. Dupa montarea pardoselii dorite sistemul de incalzire poate fi pus in functiune. Instalarea sistemului de incalzire putem garanta la termen de 1-2 zile de la preluarea comenzii.

Sistemul de incalzire Caleo nu necesita intretinere sau revizie tehnica periodica.
Ne deplasam, masuram, montam! Montam in orice perioada a anului,in orice situatie.

Pentru detalii vizitati Centrul Comercial Caleodin Bucuresti, Str Valea Cascadelor nr. 11 F, centrul Home Center, sector 6
Vizionari 0