Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Deco Pan Construct

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Str. Ghita Serban nr. 12, Sector 3
Telefon: 0724 547 497 / 031 809 51 80Cuvinte asociate cu aceasta firma:
gresie, faianta, sanitare, mobilier, siderurgice, transport, ieftin, gratuit, pret
Vizionari 2682
Avem placerea de a ne recomnda prin satisfactia clientilor nostri si totodata prin calitatea si finisajul inedit al produselor de gresie si faianta (HATZ, VENUS CERAMICA, NOVAGRES, REVIGRES, GOLDEN BLUE) sanitare si mobilier sanitar (Hatz Sanitary Ware, BIO-JET).

Sub sloganul 'CHEAMA-NE SI VOM VENI' incercam sa va ajutam in a alege DECOrul, PANorama, luxul si comfortul dorit in caminul dumneavoastra.

Cu materialele de constructii, gresia, faianta, sanitarele si mobilierul sanitar, comercializate de catre firma noastra va cream oportunitatea de a beneficia de garantiile si calitatile superioare oferite de firme Europene cu o uimitoare istorie in domeniu.
Nume puternice, vechi compani ca: HATZ, VENUS CERAMICA, REVIGRES, NOVAGRES, GOLDEN BLUE, BIO-JET reprezinta solutia unei lucrari de durata, o desavarsire completa a tabloului imaginat - CASA.

"CHEAMA-NE SI VOM VENI" este alegerea pe care o puteti face inainte de a demara lucrarile, fara sa va coste nimic, ideile si masuratorile care vor defini metraje precise, si modele decorative exceptionale, sunt GRATUITE.
Pentru toate produsele noastre va asiguram TRANSPORTUL GRATUIT in Bucuresti si in zonele limitrofe pe o distanta de 30km prin intermediul brandului - DECO TRANS 08 - PLACEREA TRANSPORTULUI -
Venim si in intampinarea nevoii de TRANSPORT marfa cu o oferta generoasa in functie de comanda si numarul de kilometri.
In speranta ca veti accepta prezentarea unei noi oferte, special creeata, pentru a acorda clientilor nostri si ai dumneavoastra siguranta si garantia unei calitati ridicate.
Va asteptam sa stabilim o intalnire, in cadrul careia sa putem discuta pe marginea unei viitoare posibile colaborari.

Compania Deco Pan Construct furnizeaza: