Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Conexiuni Professional Service

Service garantie centrale termice, aer conditionat, climatizare Ariston, Chaffoteaux, Rendamax, Elco, Midea, Hitachi si Fernox

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Strada Valea Merilor, nr. 9, Sector 1
Telefon: 021 224 41 41 / 021 224 55 66Cuvinte asociate cu aceasta firma:
service autorizat, centrale termice, Ariston, Chaffoteaux, Rendamax, Elco, Hitachi, Fernox, aer conditionat, intretinere pompe de caldura, intretinere panouri solare, instalare radiatoare, incalzire in pardoseala, instalatii sanitare, autorizatii centrale
Vizionari 3921

Ultimele produse adaugate de Conexiuni Professional Service

Protejeaza-ti centrala termica cu Filtru Fernox TF1 Omega
Service autorizat Ariston, Chaffoteaux, Rendamax, Elco, Hitachi si Fernox.

Conexiuni Professional Service asigura servicii integrate de climatizare, piese de schimb, service garantie si postgarantie pentru marcile Ariston, Chaffoteaux, Rendamax, Elco, Midea, Hitachi si Fernox, care ofera multiple avantaje pentru clienti din punctul de vedere al raportului cost-calitate.

Servicii profesionale pentru:

Centrale termice / Aer Conditionat / Servicii conexe

Montare si instalare centrale termice

Instalarea centralelor termice poate aduce o economie de pâna la 20% din valoarea facturii lunare daca se tine cont de câteva aspecte importante in achizitionarea centralei termice potrivite fiecarui apartament.

Spalare si intretinere centrale termice

Conexiuni Professional Service ofera servicii complete de intretinere si spalare instalatii, folosind protectori Fernox compatibili cu orice metale, inclusiv aluminiul, otelul inoxidabil sau fonta, dar si cu conductele din plastic. Acestia au rolul de a inhiba procesul natural de coroziune si depunere de calcar, asigurând astfel viata indelungata si sigura centralei termice.

Autorizatii centrale termice

Conexiuni Professional Service este certificata ISCIR pentru verificarile tehnice periodice obligatorii pentru centralele termice. Operatiunile de verificare tehnica se fac la interval de maximum 2 ani, in perioada dintre verificari, utilizatorul fiind obligat sa respecte instructiunile de utilizare ale centralei termice, pentru siguranta acestuia.

Instalare aparate aer conditionat

Instalarea corecta a aparatului de aer conditionat prelungeste durata medie de viata a acestuia cu 30%.

Curatare si intretinere aparate de aer conditionat

Aerul care circula in incapere ridica praful care patrunde in caile dumneavoastra respiratorii. Un aer plin de praf si bacterii care prolifereaza in mediu umed pot produce afectiuni oftalmologice, respiratorii si chiar afectiuni pulmonare.

Alte servicii:

Instalare si intretinere pompe de caldura
Instalare si intretinere panouri solare
Instalare si intretinere boilere
Instalare radiatoare
Incalzire in pardoseala
Instalare si intretinere instalatii sanitare
Conexiuni Professional Service furnizeaza urmatoarele servicii:
Obtinere avize, autorizatii
Autorizatii centrale termice

Centrala termica nu este doar un sistem complex care asigura confortul dumneavoastra. Ea este un echipament ce are nevoie de atentie si grija periodica.

Specialistii recomanda pentru centrala termica o revizie anuala, aceasta se face obligatoriu doar de firme autorizate ISCIR conf. PTA1/2010, pe domeniul RVT (Responsabil cu Verificari Tehnice). Aceasta este un serviciu asigurat de echipa Conexiuni Professional Service si cuprinde mentenanta preventiva completa. Poate fi cumulata cu verificarile tehnice periodice, insa pentru aceasta, frecventa recomandata este, precum o spune si numele, o data pe an.

Conexiuni Professional Service este certificata ISCIR pentru verificarile tehnice periodice obligatorii pentru centralele termice. Operatiunile de verificare tehnica se fac la interval de maximum 2 ani, in perioada dintre verificari, utilizatorul fiind obligat sa respecte instructiunile de utilizare ale centralei termice, pentru siguranta acestuia.

Servicii asigurate prin reviziile periodice atestate ISCIR:

- Verificarea etanseitatii circuitelor de combustibil gazos si apa;
- Verificarea functionarii sistemelor de reglare si de protectie;
- Reglarea parametrilor de intrare in aparat;
- Reglarea functiilor de reglare si protectie la cald;
- Verificarea la cald a gazelor de ardere;
- Intocmirea de fise de masuratori si inregistrarea tuturor parametrilor in buletine specifice;
- Contrasemnarea raportului de verificare de catre utilizatorul final, care semnifica faptul ca acesta si-a asumat obligatiile privind utilizarea in continuare a aparatului numai in conditiile in care il va supune verificarilor tehnice periodice.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii electrice
Incalzire in pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala, o metoda recent aparuta in domeniul incalzirii termice care beneficiaza de mare popularitate in randul oamenilor, aceasta reprezentand o metoda rapida, eficienta si mai putin vizibila de incalzire a unei incaperi, ceea ce conduce la un confort accentuat si la posibilitatea mai facila de decorare a spatiului, data fiind lipsa instalatiilor traditionale, de cele mai multe ori stridente.

Professional Service ofera posibilitatea de alegere dintr-o gama diversa de instalatii de incalzire. In acest sens, unul dintre cele mai noi sisteme de incalzire pe care il poate realiza este incalzirea in pardoseala. Acest sistem termic are la baza incalzirea spatiului cu ajutorul unor corpuri de incalzire amplasate sub parchet sau sub pardoseala, in general.

Incalzirea in pardoseala are avantaje cosiderabile fata de incalzirea clasica, prin intermediul corpurilor de incalzire montate pe perete. In primul rand, luand in considerare eficienta sistemulul de incalzire, este de mentionat ca cel prin pardoseala este cu mult superior celui care foloseste radiatoarele clasice (caloriferele). Un alt avantaj foarte important in cazul acestui sistem de incalzire este economia pe termen lung.
Totodata, incalzirea in pardoseala consuma energie electrica mai putina cu aproape 35% decat sistemele clasice de incalzire, ceea ce va duce la o amortizare rapida a investitiei de instalare si la o economie considerabila pe termen lung.

Desi este un sistem de incalzire relativ pe piata din Romania, echipa de specialisti de la Professional Service are experienta si pregatirea necesare pentru a realiza proiecte eficiente de acest tip.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii apa
Instalare si intretinere boilere

Atunci cand clientul nu isi permite o investitie majora intr-o centrala pe gaz, insa doreste sa beneficieze de propriul sistem de incalzire pentru apa, solutia unui boiler electric sau pe gaz se presupune a fi una dintre cele mai avantajoase optiuni. Acestea sunt apreciate pentru ca dau un randament bun la incalzire, mai ales pentru utilizatori cu necesitati restranse de apa calda si sunt indeajuns de accesibile ca pret de cumparare. Singurul inconvenient este dat de faptul ca sunt capabile sa ofere numai o anumita cantitate de apa calda deodata.

Operatiunea de instalare a boilerelor trebuie executata conform reglementarilor in vigoare, numai de catre personal autorizat, din acest punct de vedere Professional Service vine in ajutorul clientilor.

Boilerul electric
in ceea ce priveste boilerul electric presiunea constanta a apei din interior este asigurata de instalatia de alimentare cu apa. Odata deschis un robinet cu apa calda, apa incalzita din boiler este transmisa de presiunea apei din reteaua de apa rece. in urma montajului este conectat la instalatia de alimentare electrica, iar elementele incalzitoare actioneaza asupra apei din interior.

Boilerul pe gaz
Initial boilerul trebuie racordat la instalatia de gaz. Aprinderea acestuia se face deschizand mai intai sursa de gaz dupa care se actioneaza butonul ce aprinde flacara pilot. Daca aceasta se stinge, operatiunea trebuie repetata. Majoritatea aparatelor sunt dotate cu un buton de la care se regleaza temperatura apei.

Operatiunea de intretinere a boilerului este una foarte importanta, daca se doreste ca aparatul sa functioneze la capacitatea la care a fost prevazut din fabricatie pe o perioada cat mai lunga de timp. Acesta are o durata de viata ce va depinde intotdeauna de gradul de utilizare si se recomanda verificarea lui la cel putin trei ani.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii Sanitare
Instalare si intretinere instalatii sanitare

Solutiile oferite de Professional Service in materie de montaj si intretinere instalatii sanitare vin din partea unei echipe caracterizate de profesionalism, promtitudine si responsabilitate.

Professional Service formeaza o echipa impreuna cu partenerii si clientii sai, drept pentru care esenta activitatii companiei este caracterizata de calitate astfel incat colaboratorii sa beneficieze de solutii si servicii pe masura asteptarilor.

Serviciile de instalatii sanitare vizeaza atat imobile personale cat si spatii mai mari precum firme, institutii, companii pentru interior si pentru exterior.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii Termice
Montare si instalare centrale termice

Instalarea centralelor termice poate aduce o economie de pana la 20% din valoarea facturii lunare daca se tine cont de cateva aspecte importante in achizitionarea centralei termice potrivite fiecarui apartament.

Oferim consultanta in alegerea centralei termice potrivite. Consilierea clientilor si punerea intrebarilor corecte pentru a lua in calcul toate aspectele inainte de achizitionarea centralei termice sunt extrem de importante pentru noi, intrucat randamentul si eficienta incalzirii depind de modelul de centrala termica folosita, de suprafata ce urmeaza a fi incalzita, de dimensionarea corecta a tevilor si nu in ultimul rand de folosirea robinetilor si fitingurilor la dimensiuni corecte.

Cu un portofoliu de peste 15.000 de clienti multumiti si cu experienta in domeniu de peste 15 ani, oferim servicii integrate pentru instalarea centralelor termice din gamele Ariston, Chaffoteaux si Rendemax.
Indicatorii sai de performanta sunt dotarile tehnico-materiale de calitate, echipa calificata si autorizata ISCIR, precum si un serviciu de dispecerat care functioneaza 24/24, pentru a prelua si procesa in cel mai scurt timp solicitarile.

De ce sa alegi Conexiuni Professional Service?

- Asistenta tehnica
- Piese originale cu garantie 24 luni
- Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
- Diagnosticarea corecta a defectiunii
- Interventie in maxim 24h
- Toate interventiile se fac cu personal de inalta calificare
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Spalare si intretinere centrale termice

Orice sistem de incalzire contine supape, ventile, vase de expansiune, fitinguri si tevi sau conducte. Toate acestea formeaza un sistem metalic in care, prin incalzirea si amestecarea continutului (apa, pasta de lipit, reziduuri), se formeaza o reactie chimica ce produce gaz de hidrogen si namol ce dauneaza functionarii corecte a centralei si care poate fi chiar daunator sanatatii utilizatorilor.

Conexiuni Professional Service ofera servicii complete de intretinere si spalare instalatii, folosind protectori Fernox compatibili cu orice metale, inclusiv aluminiul, otelul inoxidabil sau fonta, dar si cu conductele din plastic. Acestia au rolul de a inhiba procesul natural de coroziune si depunere de calcar, asigurând astfel viata indelungata si sigura centralei termice.

Spalarea instalatiei se face sub presiune, pentru a elimina sigur si usor depunerile de namol si reziduurile. Acest tratament este recomandat si asigurat de echipa Conexiuni Professional Service si inainte de instalarea centralei termice noi, pentru a proteja si prelungi durata de viata a instalatiei.

Pentru protectie suplimentara dovedita, folosirea filtrului Fernox Total Filter TF1 este foarte indicata. Precum s-a dovedit, prin spalarea instalatiei sub presiune, doar un procent de 80% din reziduuri este indepartat. Restul se poate indeparta fie prin folosirea acizilor, solutie nerecomandata de echipa Conexiuni Professional Service datorita actiunii lor foarte agresive, fie prin folosirea filtrelor special concepute. Acesta are scopul de a asigura protectia suplimentara pentru pompa si supape, impotriva reziduurilor desprinse, care circula prin sistem si care ar putea afecta conductele din plastic si produce blocaje.

Filtrul Fernox Total Filter TF1 este un filtru unic, opac, cu actiune dubla hidrociclonica si magnetica, compatibil cu conducte cu diametrul de 22 mm si 28 mm. Acesta poate fi montat fie pe verticala, fie pe orizontala, si toate fitingurile necesare pentru configuratie sunt livrate impreuna cu produsul.

Prin aceste masuri de protectie si intretinere a centralei termice se asigura utilizarea corecta a tratamentului apei din circuitele termice si eficienta sistemului de incalzire pe termen lung. In plus, prin apelarea la specialistii pentru servicii de intretinere si de spalare instalatii, centrala termica va functiona corect, consumul de curent va fi in parametri normali, iar emisia de CO2 se va mentine la un nivel scazut.

De ce sa alegi Conexiuni Professional Service?

- Asistenta tehnica
- Piese originale cu garantie 24 luni
- Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
- Diagnosticarea corecta a defectiunii
- Interventie in maxim 24h
- Toate interventiile se fac cu personal de inalta calificare
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalare si intretinere pompe de caldura

Cu o pompa de caldura se poate reduce costul total de incalzire si racire, folosind doar energia stocata in natura. Aceasta reprezinta instalatia care transfera caldura de la un mediu mai rece catre un mediu mai cald. Cel mai adesea, pompele extragand caldura din apa, din aer sau din pamant/sursa geotermala si transferand-o in casa, prin intermediul incalzirii prin pardoseala, a radiatoarelor etc.

Astfel, pompa de caldura extrage iarna caldura din pamant, apa sau aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat in interior, agentul frigorific se incalzeste la o temperatura si mai ridicata. Ulterior, acesta raspandeste caldura in interiorul locuintei. Vara, ciclul se inverseaza iar locuinta este racita.

Conexiuni Professional Service ofera solutii personalizate cu privire la montarea si intretinerea pompelor de caldura avand in vedere faptul ca cea dintai activitate se face in functie de mai multi parametri ce trebuie urmariti cu strictete: volumul si suprafata spatiului ce urmeaza a fi incalzit, numarul persoanelor ce urmeaza a consuma apa calda, numarul de camere in care se va furniza apa calda etc.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalare radiatoare

In cazul trecerii de la reteaua de incalzire publica la o solutie termica proprie, se recomanda si schimbarea radiatoarelor, insa caloriferele noi pot fi montate si pentru instalatiile termice existente, o parte dintre clienti preferand aceasta situatie.

Professional Service vine cu pachete integrate pentru instalarea radiatoarelor, echipa calificata oferind si consiliere clientilor astfel incât acestia sa ia in calcul toate aspectele inainte de achizitionarea radiatoarelor, intrucât randamentul si eficienta incalzirii depind de modelul caloriferului utilizat, de dimensiunea acestuia si implicit de suprafata ce urmeaza a fi incalzita, pentru ca este important ca fiecare spatiu sa fie utilat termic in functie de specificul sau; doar in acest mod radiatoarele se vor dovedi cu adevarat eficiente.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii solare
Instalare si intretinere panouri solare

Productia de energie electrica este tot mai importanta odata cu cresterea necesarului de energie din surse „verzi”. Astfel ca panourile solare reduc substantial facturile de energie electrica si, in plus, devin o sursa independenta din punct de vedere energetic.

Cateva avantaje in obtinerea si instalarea panourilor solare:

- Costuri mici de intretinere
- Durata lunga de viata, majoritatea producatorilor ofera o garantie de aproximativ 25 ani.
- Eficienta
- „Apropierea” lor de mediul inconjurator.

Pentru fiecare proiect de montaj, Professional Service asigura clientilor servicii de calitate prin intermediul unei echipe de tehnicieni specializati in domeniul vizat.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii Climatizare, Aer Conditionat
Instalare aparate de aer conditionat

Instalarea corecta a aparatului de aer conditionat prelungeste durata medie de viata a acestuia cu 30%.

Pentru fiecare proiect de montaj, Conexiuni Professional Service asigura servicii de calitate prin alocarea unei echipe de tehnicieni specializati constant prin diverse cursuri de perfectionare si care dispun de o vasta experienta în domeniu.

Kit-ul de montaj pentru aparatul de aer conditionat contine:

- Consultanta pentru montajul de aer conditionat;
- Explicare “Manual de utilizare”
- Amplasare unitate interioara si exterioara dupa preferinta dumneavoastra, în cazul în care exista posibilitatea de montaj si de amplasare de 3 metri liniari pentru traseul frigorific. În caz contrar, se va ajunge la solutia optima prin dialog si consultanta;
- Instalare climatizare cu echipamente performante;
- O perforare;
- Conectarea traseului frigorific din interior prin intermediul a doua tevi de cupru, unui cablu electric si a unui furtun de condens;
- Conectarea traseului frigorific la exterior;
- Efectuarea probei de functionare.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Service / Garantie
Curatarea si intretinerea aparatelor de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat, util si practic, uneori indispensabil, reprezinta ajutorul nostru numarul 1 in gestionarea temperaturii optime pentru locuinta sau locul de munca. Cu o structura complexa, care functioneaza pe principiul fundamental al transferului de caldura dintr-o zona calda spre una rece, aparatul de aer conditionat necesita respectarea anumitor reguli simple si clare. In acest fel, durata sa de viata este prelungita, nu este predispus la suprasolicitari, care pot degenera in consumuri exagerate de curent electric, iar sanatatea utilizatorilor sai este protejata.

De ce este importanta curatarea aparatelor de aer conditionat periodic?

Aerul care circula in incapere ridica praful care patrunde in caile dumneavoastra respiratorii. Un aer plin de praf si bacterii care prolifereaza in mediu umed pot produce afectiuni oftalmologice, respiratorii si chiar afectiuni pulmonare.

Un aparat de aer conditionat intretinut corespunzator, va functiona excelent o perioada lunga de timp si va tine departe de casa dumneavoastra alergenii.
Cat de des trebuie sa curat aparatul de aer conditionat?

Un aparat de aer conditionat care functioneaza doar in lunile de vara si este folosit doar pentru racirea spatiului trebui curatat cel putin o data la inceputul verii. In cazul in care aparatul functioneaza pe tot parcursul anului, pentru racirea si incalzirea spatiului, este necesara o curatare cel putin de doua ori pe an.

In cazul in care locuiti intr-un mediu cu mult praf, va recomandam sa curatati aparatul de aer conditionat trimestrial.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Conexiuni Professional Service furnizeaza: