Clado Sistem Grup

Esti in cautarea unor specialisti in hidroizolatii profesionale? Asiguram servicii de proiectare a sistemelor de hidroizolatii si termoizolatii precum si montaj profesional

Judet Ilfov
Oras Bucuresti
Adresa Bd. Iuliu Maniu, nr. 246, Sector 6
Telefon 0729205617
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
hidroizolatii terase, hidroizolatii hale, fundatii, alpinism utilitar, clado sistem grup, termoizolatii fatade, reabilitari cladiri, oferta hidroizolatii, hidroizolatii terase verzi, hidroizolatii bentonita, hidroizolatii bituminoase
Vizionari 1123
Clado Sistem Grup Srl executa sisteme complete de hidroizolatii lichide sau bituminoase pentru terase de bloc (circulabile, necirculabile, terase-gradina), hale, fundatii, bazine etc precum si lucrari de termoizolatii fatade.

Clado Sistem Grup srl este o companie privata, al carei principal domeniu de activitate sunt lucrarile de hidroizolatii executate cu maxim de profesionalism in conformitate cu cele mai noi standarde de calitate, respectand totodata mediul inconjurator. Compania are in componenta un colectiv tanar si dinamic, calificat tehnic, pregatit sa raspunda celor mai exigente solicitari ale partenerilor sai. Echipa noastra va pune la dispozitie experienta acumulata si raspunde cu promptitudine, seriozitate si profesionalism tututor solicitarilor primite de la clientii nostri. Firma noastra executa lucrari de hidroizolatii, termoizolatii si inchideri metalice folosind materiale de calitate superioara importate de la mari producatori din domeniu.

Asiguram servicii de proiectare a sistemelor de hidroizolatii si termoizolatii precum si montaj profesional, consultanta, distributie si montaj al sistemelor profesionale de hidroizolatie.

Departamentul tehnic al SC CLADO SISTEM GRUP SRL este conectat permanent cu departamentele tehnice ale producatorilor internationali. Suportul tehnic tehnic Clado poate sa ofere astfel solutii de hidroizolatie testate si garantate.

Clado Sistem Grup este aplicator autorizat si executa lucrari in tota tara! Garantie 5-12 ani!

Executam lucrari in toata tara!
Plata si in rate!