Cherry Building

Cherry Building logo firma
Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Calea Grivitei nr. 240
Telefon: 0372 977 452Cuvinte asociate cu aceasta firma:
constructii case, constructii vile, pardoseli epoxidice industiale, constructii rezidentiale, instalatii, amenajari interioare, prima casa, hidroizolatii, sapa mecanizata, tencuieli decorative
Vizionari 1150
Suntem o companie cu experienta in domeniul constructiilor, aflata in continua dezvoltare, formata dintr-o echipa manageriala de ingineri, arhitecti si economisti inclinata spre dezvoltare continua bazata pe criterii puternice de performanta, eficienta si eficacitate, si o echipa de executie formata din muncitori experimentati, calificati si seriosi. Avem capacitatea si detinem echipamentul necesar de a proiecta si executa la timp, fara intarzieri si cu un buget predeterminat orice tip de constructie unifamiliala, in functie de marime si complexitate. Cu noi, proiectele si visele dumneavoastra pot deveni realitate. Compania noastra este specializata in constructia de locuinte noi in stil traditional cat si modern, cat si in renovarea locuintelor vechi.
Capacitatea noastra de a ne dedica in totalitate si a depune tot efortul necesar pentru indeplinirea in orice moment si cu succes asteptarile clientilor nostrii, ne confera satisfactie si recunoastere la nivel local cat si international.

De-a lungul celor 6 ani de experienta in domeniul constructiilor familiale si rezidentiale, am invatat de la clientii nostrii ceea ce este cu adevarat important si ne-am canalizat eforturile pentru a deveni la ora actuala experti in constructia de vile si case, putandu-va garanta o investitie de succes oriunde in Romania.
Succesul unui proiect poate fi masurat prin intermediul multor indicatori economico-financiari si tehnici. Pentru noi totul se rezuma in final la stisfactia clientului nostru.

CHERRY BUILDING executa la comanda orice tip de pardoseala industriala si artistica pe baza de rasini epoxidice. Sistemele de pardoseli artistice pe baza de rasini epoxidice sunt ideale pentru spatii industriale si comerciale cum sunt restaurantele, barurile, casele de moda, magazine de prezentare, showroom-uri, industria constructuare de masini si pentru multe alte tipuri de industrii unde o pardoseala rezistenta, atractiva si originala reprezinta o necesitate sau adauga un plus de imagine afacerii dumneavoastra.

Avantajele folosirii sistemelor epoxidice:

- rezistenta excelenta la solicitari fizico-mecanice-soc, abraziune
- foarte buna rezistenta la actiunea acizilor, bazelor, sarurilor, lubrifiantilor
- inalta durabilitate
- buna rezistenta la apa
- se pot decontamina
- costuri reduse de intretinere (permit o curatare usoara)
- imbunatatesc considerabil aspectul incaperii
- suprafata lor este perfect plana, neteda si continua