Ceramex -

Judet Timis
Oras Timisoara
Adresa Str. Ion Mihalache Nr.17, Ap.1, Cod 300103
Telefon 0729 847 329 / 0256 272 931
Email
Vizionari 533

Ultimele produse adaugate de Ceramex

Infiintata in anul 1999, firma Ceramex a dobandit o bogata experienta in domeniul domeniul vanzarii utilajelor si echipamentelor pentru constructii pe sectorul de vanzari si service.

In portofoliul companiei Ceramex au activat firme de referinta de pe piata din diverse domenii precum constructii drumuri si poduri, constructii cai ferate, exploatari agricole sau operare aeroportuara.

Activitatea societatii Ceramex este concentrata pe trei segmente principale:
1. comercializarea echipamentelor pentru constructii marca: AtlasCopco, Weber, Haycon, Koshin, Energy, Pumpex si Tremix.
2. suport tehnic specializat pentru reparatii si intretinere motoare DEUTZ si PERKINS
3. comercializarea de piese de schimb, consumabile si piese de uzura pentru alte marci de utilaje: ATLAS COPCO, KOMATSU, INGERSOLL, LIEBHERR, KUBOTA, SCHAEFF, TAKEUCHI, CASE, TEREX, CUMMINS, ZETTELMEYER, O&K, HAMM
Reparatii utilaje, masini
Reparatii motoare Deutz

CERAMEX, cu o vasta experienta in domeniul reparatii motoare Deutz inca din anul 2010 este centrul regional de asistenta tehnica pentu motoarele DEUTZ, furnizor de piese si consumabile originale DEUTZ. O serie de argumente, cum ar fi urmarirea intervalului de revizii si reparatii motoare Deutz efectuate la cel mai inalt nivel tehnic vor asigura fiabilitatea echipamentului tau.

Atunci cand este necesara o reparatie a unui motor DEUTZ sa se utilizeze piese de schimb originale DEUTZ, reparatia motorului sa fie realizata pe baza informatii tehnice emise de catre producatorul motorului DEUTZ, garantia sa acopere piesele utilizate si manopera aferenta reparatie de motor, pretul sa fie cel corect.

Firma Ceramex realizeaza reparatii motoare DEUTZ si asigura certitudinea folosirii procedurilor de reparatie autorizate de catre Deutz. Utilizand exclusiv piese originale DEUTZ, scule si dispozitive specifice si dIagnoza computerizata, timpul de realizare si calitatea lucrarilor sunt de cea mai buna calitate.

Datorita experientei deosebite in domeniul reviziilor/ reparatiilor generale ale motoarelor DEUTZ, asiguram solutii tehnice pentru reparatii ce corespund celor mai inalte standarde in domeniu.

Puteti beneficia de reparatii motoare si diagnoza computerizata Deutz in locatiile precum:
- Arad
- Bihor
- Hunedoara
- Timisoara
- Caras Severin
- Mehedinti
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Service / Garantie
Service si reparatii motoare Subaru

Grupul nipon FUJI HEAVY INDUSTRIES din care face parte Subaru produce printre altele elicoptere, avioane, participa la programul spatial si fabrica utilaje pentru protejarea mediului: generatoare eoliene, masini de compactat gunoi. Aripile de la Boeing sunt facute de FUJI HEAVY INDUSTRIES, ce este, de asemenea si inventatorul sistemului 4*4 implementat la autoturismele Subaru.

Service si reparatii motoare pe benzina Subaru

Firma Ceramex asigura garantii service si reparatii motoare Subaru pentru piese, lucrari de intretinere si verificari.
Motoarele Subaru sunt folosite de marea majoritate a fabricantilor de utilaje si echipamente pentru constructii si utilitati publice. In momentul de fata Subaru este liderul mondial pentru motoarele destinate maiurilor compactoare cu peste 80% din piata.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Reparatii / Instalari
Reparatii motoare Perkins

Motoarele diesel Perkins si-au castigat de-a lungul timpului reputatia prin simplitatea de servisare si prin costurile reduse de intretinere si reparatie.

De mai bine de 75 de ani Perkins a produs motoare diesel cu cel mai inalt nivel de performanta si siguranta in functionare. Astfel Perkins a devenit cel mai mare furnizor mondial de motoare diesel avand gama intre 5 si 2600 CP.

Noi CERAMEX SRL suntem colaboratori cu firma MAVIPROD SRL care face parte din reteaua mondiala de reprezentanti autorizati Perkins, fiind UNIC DISTRIBUITOR in ROMANIA, MOLDOVA SI UNGARIA, astfel ca echipa noastra de oameni specializati este intotdeauna pregatita sa va ofere cele mai bune solutii pentru reparatii motoare Perkins si raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastre legate de echipamentele Perkins.

Va oferim gama completa de motoare Perkins pentru diverse tipuri de aplicatii:

- Agricultura si industrie
- Constructii si manipularea materialelor
- Generatoare
- Motoare navale

Piese de schimb PERKINS
Piesele de schimb sunt de un nivel ridicat calitativ, fiid piese originale PERKINS, existand disponibilitate si o livrare rapida, ceea ce reduce timpul de stationare a utilajului, implicit a costurilor provocate de timpul pierdut.

Va oferim:

- Calitate inegalabila la piesele de schimb si consumabile pentru motoarele Perkins
- Valoare deosebita la cumpararea pieselor originale
- Motoare diesel Perkins
- Informatii tehnice de intretinere si utilizare a motoarelor Perkins
- Service efectuat de personal instruit care detine cele mai noi echipamente electronice pentru diagnosticare si servisare
- Garantie si post garantie pentru motoarele Perkins

Puteti beneficia de reparatii motoare Perkins si diagnoza computerizata Perkins in locatiile precum:

- Arad
- Bihor
- Hunedoara
- Timisoara
- Caras Severin
- Mehedinti
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Vizionari 11