Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Case Calduroase

Solutia verde - Izolatia cu Celuloza sau Fibra de lemn

Judet Maramures
Oras: Grosi
Adresa: Satu Nou de Jos, str. Republicii nr. 5A
Telefon: 0371 50 50 66Cuvinte asociate cu aceasta firma:
izolatie cu celuloza, izolatii naturale, celuloza steico, case calduroase, material termoizolant
Vizionari 417
Izolatia cu celuloza - Cea mai eficienta izolatie pentru mansarde, tavane si poduri. Afla cum poti economisi pana la 30% din valoarea facturii.
Firma Case Calduroase SRL ofera servicii complete de izolatii naturale cu celuloza pe pod, acoperis si mansarda.

Izolatia din celuloza si cea din fibra de lemn este suflata sau pulverizata. Datorita acestui mod de aplicare celuloza, respectiv fibra de lemn, umple golurile si opreste mai bine scurgerile de aer. Formeza un strat compact de izolare, fara punti termice dupa aplicare.

Celuloza este un material termoizolant din fibre produse printr-o procedura speciala de reciclare din maculatura (hartie reciclata) care se taie la dimensiunea de cativa milimetri si se trateaza cu anumite substante pentru a-i da rezistenta la foc, daunatori, rozatoare si mucegai.

Celuloza STEICO este un produs cu coeficient de conductivitate termica (?) mica, rezistenta la compresiune mare si un excelent izolator fonic.

Izolare fara punti termice

Acest material poate umple si cele mai inguste spatii, astfel incat se obtine un strat izolator continuu, fara piederi de caldura. Asadar, ofera protectie termica la orice temperatura. Pe langa cea termica, celuloza ofera si protectie ignifuga, fonica si o permeabilitate la umiditate prin care ajuta la mentinerea unui climat interior sanatos.

Fiind un material usor si suplu, celuloza poate izola spatii de toate dimensiunile. Ea se poate injecta cu presiune in interiorul structurilor de pereti, acoperisuri si tavane, sau se poate aplica prin suflare umeda in zona verticala la constructii deschise.

Cladirile izolate termic cu fibre de lemn sau cu celuloza se deosebesc prin cea mai mare eficienta energetica si prin confortul termic ridicat pe toata durata anului. Avand in vedere faptul ca verile sunt din ce in ce mai calde (efectul schimbarilor climatice), un aspect foarte important al izolatiei termice a cladirii devine nu numai protectia impotriva pierderilor de caldura in timpul iernii, ci, si, mai presus de toate, protectia impotriva supraincalzirii casei in zilele foarte calde.

Materialele termoizolante STEICO au o conductivitate termica redusa si densitate foarte mare.

Compania Case Calduroase furnizeaza: