Cadexpert Design - Solutii software complete pentru proiectare, analiza, simulare, vizualizare PM, BIM 4D / 5D, Arhitectura, Constructii, Instalatii, Mecanica, Infrastructura, GIS

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Sector 5 051722
Telefon 0737 015 552
Email

Vizionari 205

Ultimele produse adaugate de Cadexpert Design

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii - testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti.

Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Cursuri de instruire BIM 360

Autodesk BIM 360 uneste eforturile proiectantilor cu cele ale contractorilor implicati in executia unui proiect de constructii. Ofera ambelor echipe instrumentele necesare pentru o excelenta coordonare intre specialitati si documentare clara a proiectului. Folosind BIM 360 modificarile facute din biroul de proiectare sunt vizualizate si corect comunicate in timp real on site, concomitent riscurile si costurile de constructie sunt drastic reduse

BIM Management

Servicii de BIM Management pentru proiectarea de constructii civile si industriale

Cursuri de instruire in utilizarea produselor Autodesk

In calitatea noastra de partener autorizat Autodesk, CADexpert NET asigura servicii de instruire pentru urmatoarele produse software Autodesk:

AutoCAD
AutoCAD P&ID
AutoCAD Plant 3D
Revit Architecture,
Revit MEP
Navisworks Manage
Inventor
Inventor Professional

Modelare 2D/3D

Modelele sunt in format AutoCAD (dwg), Plant 3D, Inventor, Revit.
Se pot realiza repere simple sau subansambluri si ansambluri.
Acestea se pot refolosi ulterior la orice proiect.

Cursuri de instruire in utilizarea TILOS

Cursurile oferite se bazeaza pe un program de 2 zile, organizat pe doua niveluri. Scopul acestuia este de a permite aprofundarea functiilor TILOS astfel incat utilizatorul sa poata lucra independent imediat dupa finalizarea programului.

Transpunere proiecte liniare in diagrama timp-distanta

Servicii de asistenta in planificarea proiectelor de infrastructura prin metoda liniei de echilibru folosind TILOS 10.

Cursuri de instruire in utilizarea ASTA Powerproject

Cursurile oferite se bazeaza pe un program de 2-3 zile. Scopul acestuia este de a permite aprofundarea functiilor ASTA Powerproject astfel incat utilizatorul sa poata lucra independent imediat dupa finalizarea programului.

Servicii orientate spre client
Cadexpert Design furnizeaza urmatoarele servicii:

Consultanta
Consultanta CAD - Servicii orientate spre client

Pe baza informatiilor de la Dumneavoastra privind natura proiectelor, structura specialitatilor si a departamentului de proiectare, structura si modul de colaborare cu partenerii si nu in ultimul rand cu clientii, nivelul de cunostinte al personalului, se face o propunere de solutie tehnica ce include:

- Consultanta pre vanzare (include software si sugestii hardware si periferice)
- Oferta produse si blueprint.
- Analiza ROI.
- Modalitati de achizitie (esalonare achizitii, finantare, leasing)
- Instalare
- Configurare si implementare
- Adaptarea la necesitatile specifice si la modul de lucru
- Instruire (instruirea se face dupa o evaluare atenta a nivelului de cunostinte si a scopului dorit de organizatie)
- Consultanta post vanzare, testare solutii implementate
- Servicii de asistenta post vanzare

Se urmareste intreg ciclul de implementare pana la atingerea obiectivelor stabilite de client.

Dupa implementarea solutiei se urmareste impreuna cu beneficiarul solutiei utilizarea corecta a acesteia, perfectionarea functie de necesitatile noi aparute, adaptarea din mers a solutiei pe noile conditii.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image