Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Art Instal Pool

Art Instal Pool logo firma
Judet Dolj
Oras: Craiova
Adresa: Bld Dacia, nr. 128, bl. D4, sc. 2, ap. 8
Telefon: 0351 802 816Cuvinte asociate cu aceasta firma:
piscina, pompa, filtrare, hidromasaj, cromoterapie, ozon, dezumidificare
Vizionari 3754
SC.ARTINSTALPOOL SRL
- firma tanara, in plin proces de dezvoltare, avand ca activitate principala conform cod CAEN:4329 - alte lucrari de instalatii pentru constructii. Suntem recunoscuti pentru lucrari de inginerie si consultanta tehnica,
- SERVICII DE MONTAJ, INSTALARE SI PUNERE IN FUNCTIUNE
- SERVICII POST VANZARE, SERVICE GARANTIE SI POST GARANTIE
- instalarea, punerea in functiune si service pentru echipamente standard sau speciale pentru PISCINE publice sau private.
ARTINSTALPOOL va ofera totul pentru o apa de calitate, pentru piscine publice si private! Tehnica de masura si control, tehnica de dozare, tehnica electroliza, tehnica ozon si uv., tehnica analiza si reactivi, tehnica filtrare, accesorii, agenti de ingrijire apa, igiena piscinei, roboti de curatare piscine, echipamente de dezumidificare, echipamente de incalzire, finisaje exterioare din lemn, huse si acoperisuri pentru piscine.
Veti avea o apa cu adevarat stralucitoare in piscina dumneavoastra folosind noile produse pentru tratarea apei: Eco-Matic, Eco-Spa, Chloromatic, Ozomatic iar relaxarea dumneavoastra va fi totala fara zgomotele de fond produse de pompa piscinei, pentru ca noi va oferim New pool pumps care lucreaza in liniste.
Va putem moderniza sau reamenaja piscina cu: cascade de apa, trambuline, tobogane, scari de inox sau din fibra de sticla, hidromasaj, cromoterapie, iluminare subacvatica, incalzire cu panouri solare. Artinstalpool ofera echipamente pentru piscine stralucitoare, la preturi promotionale!

Compania Art Instal Pool furnizeaza: