Alma Parchet Natural - Cauti parchet natural? Alma Parchet Natural va ofera modele variate de parchet masiv, parchet industrial, parchet dublustratificat sau parchet stratificat. Vezi promotii pentru parchet stejar, merbau, doussie, iroko, teak sau industrial

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Fantanica nr. 14, parter, Sector 2
Telefon 0722 858 788
Email

Vizionari 1558

Ultimele produse adaugate de Alma Parchet Natural

Parchetul o optiune de lux? Parchet exotic vs parchet autohton
Alma Parchet Natural srl dispune de o echipa de profesionisti cu experienta pentru montarea si finisarea parchetului, scarilor, pardoselilor de exterior (deck) sau a lambriurilor.

Oferim o gama larga de modele de calitate de parchet masiv, parchet industrial, parchet dublustratificat sau parchet stratificat. Produsele comercializate includ oferte pentru parchet stejar, parchet merbau, parchet doussie, parchet iroko, parchet teak, parchet industrial etc cat si promotii pentru parchet masiv finisat / nefinisat, parchet stratificat sau promotii pentru plinta.

Parchetul comercializat de Alma Parchet Natural srl corespunde oricarui tip de spatiu in amenajari: spatii rezidentiale, restaurante, spatii comerciale, baruri, hoteluri, birouri, terase si multe altele.

Alma Parchet Natural srl colaboreaza cu producatori de renume astfel ca produsele au garantie de pana la 30 de ani si beneficiaza de transport gratuit. Mai mult, oferim consultanta in alegerea produselor: parchet masiv, parchet triplustratificat, parchet dublustratificat, deck, lambriuri, produse confectionate dintr-o gama larga de specii de lemn.

Pentru ca pardoseala dumneavoastra sa fie unica, va punem la dispozitie perchet cu finisaje realizate manual numai la comanda. Astfel veti obtine un interior unic, exclusivist.

Un montaj pentru parchet profesionist se obtine cu materiale de calitate, materiale necesare in orice lucrare de amenajare cu parchet: instalare parchet, lucrari de finisare a parchetului, lacuirea sau colorarea parchetului. Materialele de montare parchet sunt acele mici componente sau materiale invizibile create special pentru profesionisti, care reunesc piesele intr-un ansamblu unitar, armonios, unitar si rezistent. Pe de alta parte, materialele de finisare parchet, uleiuri, grunduri, lacuri, baituri, sunt cele care dau acel aspect unic lemnului, care evidentiaza vizual lucrarea si care confera fiabilitate materialului lemnos.

Alma Parchet Natural srl va recomanda materiale pentru montarea, finisarea si intretinerea parchetului. Materiale pentru reparatii si egalizare sapa, amorse, bariere de umiditate, adezivi, uleiuri, chituri, lacuri, mastic, chit rosturi, grunduri, produse de calitate sub semnatura producatorului Bona.

Produsele Alma Parchet Natural srl

Parchet Masiv
Parchet Stratificat
Parchet De Baie
Parchet Pentru Incalzire Prin Pardoseala
Parchet Design
Parchet Industrial
Parchet Laminat

Deck-ul se poate utiliza pentru:

- terase
- balcoane
- alei
- chioscuri de gradina
- foisoare
- spatii comerciale in aer liber
- pontoane
- placari fatade, etc.

Specii de lemn pentru deck (pardoseala de exterior):
IPE, Teak, Bangkirai, Cumaru, Garapa, Merbau, Massaranduba, Larice Siberian, Frasin Termo, Salcam etc.

Specii de lemn pentru lambriuri lemn natural:
Cedru, Meranti, Okoume, Larice siberian, Molid scandinav, Tatajuba, etc.

Mese de lemn lucrate individual, manual.