Acum Com SA Branesti -

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Sos. Fundeni nr. 113, sector 2, Bucuresti
Telefon 0732 135 888 / 021 240 71 54
Email
Vizionari 541
Cu o bogata experienta in domeniul izolatiilor, SC ACUM COM SA BRANSETI SRL s-a specializat in integrarea de solutii de invelitori, cu panta sau in terasa si este distribuitor al produselor: BAUDER, Villas, Swisspor, Dow Chemical, Isover, Velux, Tegola, ACO, Rigips, Norgips.

Produse oferite:
Membrane hidorizolatoare BAUDER, membrane hidroizolatoare Villas, sindrile bituminoase Villas, ferestre de mansarda Velux, rigole ACO, separatoare ACO, sisteme de pereti interiori despartitori Rigips, sisteme de pereti interiori despartitori Norgips, termoizolatii din vata bazaltica TOPLAN si ROCKWOOL, termoizolatii din vata de sticla Isover, termoizolatii din polistiren SWISSPOR, termoizolatii din polistiren extrudat Dow Chemical, sindrile bituminoase Tegola, hidroizolatii Tegola, hidroizolatii si impermeabilizari VANDEX si ISOMAT.
Mansardari
Servicii de mansardari pentru constructiile civile si industriale.

Acum Com SA Branesti, cu experienta in domeniul mansardarilor castigata de-a lungul anilor, integram diferite solutii de mansardare, inclusiv de reabilitare functionala a unor poduri existente. De asemenea, realizam lucrari de mansardare pornind de la proiectul pus la dispozitie de client sau putem oferi consultanta in ceea ce priveste diferitele moduri de rezolvare a detaliilor de arhitectura.

Oferim diferite produse si sisteme recomandate pentru lucrarile de mansardare si oferim garantie pentru lucrarile pe care firma noastra le executa. Pentru invelitori oferim sindrile bituminoase Tegola, Teglas sau Villas.

Pentru scurgerea apelor oferim jgheaburi si burlane din PVC sau tabla care se pot cupla cu guri de scurgere ACO a.i. apa de pa invelitoare sa ajunga direct in canalizare. Pentru iluminarea spatiului mansardei oferim ferestre de mansarda Velux sau la dorinta clientului putem executa lucarne.

Pentru termoizolarea mansardei putem oferi vata bazaltica Rockwool sau DBW caserata sau necaserata cu folie de aluminiu, vata de sticla Isover caserata sau necaserata cu folie de aluminiu sau polistiren expandat.

Pentru finisajele de interior putem oferi sisteme complete de gips carton Rigips sau Norgips.

Pentru toate materialele si detaliile de executie cu acestea acordam garantie de montaj.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Hidroizolatii
Sisteme de hidroizolatii & termoizolatii

Descriere detaliata:
Datorita unei implicari puternice in domeniul izolatiilor, termoizolatiilor, hidroizolatiilor, fonoizolatiilor si a experientei dobindite in timp ne consideram indreptatiti sa oferim un serviciu complet in ceea ce priveste finalizarea sistemelor de acoperis atit pentru constructiile civile cit si pentru cele industriale, integrind diferite solutii de invelitori,luminatoare, cupolete, atit pentru structuri noi cit si pentru structuri existente. Oferta noastra se refera la toate detaliile de executie, la propunerile de materiale, urmarind tot timpul raportul calitate - pret, oferind consultanta atit pentru materiale cit si pentru alcatuirea detaliilor de executie. Oferta noastra nu cuprinde montajul si calcularea structurii de rezistenta.

Lucram cu membrane hidroizolante de la Polyglass, Villas sau Polykem, oferim diferite variante de termoizolatii, vata de sticla, vata bazaltica sau polistiren expandat sau extrudat.
Oferim garantie de montaj de 2 ani pentru lucrarile executate de noi cu materialele noastre.

Accesorizare:
Aerisiri; Bariere contra vaporilor; Jgheaburi si burlane din tabla si PVC; Parafrunzare; Parazapezi; Piese de aerisire; Strat de difuzie; Vata bazaltica sau de sticla.

Domeniul de utilizare:
Pentru constructii civile.
Pentru structuri hidrotehnice.
Pentru structuri subterane.
Pentru terase si acoperisuri industriale.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Vizionari 29