sc.13AAAS-CONSTRUCT.SRL - Executam lucrari de montaj de calitate a pavajelor, bordurilor, rigolelor

Adaugat: 2012-01-09 14:32:49

sc.13AAAS-CONSTRUCT.SRL - Executam lucrari de montaj de calitate a pavajelor, bordurilor, rigolelor
Adresa: str. Jules Verne 24
Oras: Timisoara
Telefon: 0740 003 441
Executam lucrari de montaj de calitate a pavajelor, bordurilor, rigolelor, lucrari de canalizare si drenaje. Experienta cumulata in timp, si lucrariile executate la o calitate maxima a detaliilor, va stau la dispozitie sa faceti diferenta. Preturile pentru executia unui mp de pavaj difera de la o lucrare la alta, ele sunt intre minim 25 ron/mp si max 50 ron/mp manopera.

Pentru o evaloare corecta a manoperei si materialelor necesare trebuie masurat la fata locului ceea ce se v-a executa. Executam si servicii de incarcat, nivalat, evacuat, moloz si diverse materiale cu utilaj multifunctional Fiat-Hitachi, accesibil in zone cu gabarit de lucru redus, plata la ora daca este mai mult de lucru sau la lucrare daca este mai putin de lucru. Se acorda consultanta in obtinerea solutiei cele mai bune pentru curtea dv, si o garantie de 3 ani la manopera executata.
Pretul pentru manopera se calculeaza doar in urma intilnirii cu clientul la locatia unde se doreste lucrarea nu se dau preturi de manopera telefonic, va multumim pentru intelegere.

www.13aaas-pavaje.ro.

Persoana de contact: Gondor Aurelian Daniel .tel: 0740.003.441 sau 0723.286.017.