Itechsol Sisteme solare termice, pompe de caldura, centrale electrice fotovoltaice

OVEN SALON - seminee

Adaugat: 2012-10-19 12:50:35

OVEN SALON - seminee
Adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr. 125
Oras: Targu Mures
Telefon: 0728110210
OVEN SALON - Caldura. Stil. Rafinament

Fondata in anul 2006, OVEN SALON este una dintre companiile de profil din Romania, specializata in domeniul comercializarii si realizarii de seminee. In ultimii ani, evolutia companiei a fost marcata de o suita de evenimente, dintre care cele mai importante fiind deschiderea noului showroom in Tirgu Mures si dezvoltarea gamei de produse, prin incheierea de parteneriate cu 10 noi producatori europeni.

Avand o echipa tanara de profesionisti, cu experienta in domeniu, OVEN SALON isi propune sa atinga perfectiunea occidentala, atat prin inovatia si calitatea produselor si serviciilor oferite, cat si prin profesionalismul si devotamentul propriilor angajati.

Pretuind corectitudinea, integritatea si respectarea angajamentelor, am invatat sa tratam cu atentie fiecare situatie si sa oferim solutiile potrivite pentru problemele clientilor nostri.

Filozofia OVEN SALON este de a lucra impreuna cu parteneri strategici atent selectionati, puternici pe plan local si independenti. Aceasta abordare eficienta ne-a permis crearea unei retele operationale, cu aliante pe termen lung, alaturi de companii care impartasesc valorile si principiile noastre.

Va invitam sa accesati site-ul nostru www.ovensalon.ro pentru vizualizarea intregii game de produse pe care le comercializam.