Mosia Bunicilor

Adaugat: 2012-03-30 16:19:00

Mosia Bunicilor
Oras: Bucuresti
Telefon: 021 211 55 33 / 0761 675 680
DISCOUNT DE PANA LA 100%! Mosia Bunicilor nu este un azil conventional! Pachetele se pot personaliza prin alegerea serviciilor componente. Asezamantul nostru este alcatuit din locuinte individuale (mai mici sau mai mari), tip vila, avand si o curte interioara acoperita, comuna tuturor locuintelor, ce poate fi folosita pentru socializare.
In complexul nostru se asigura intimitatea si posibilitatea amenajarii locuintei cu bunuri personale pentru a putea recrea atmosfera de acasa. De asemeni, rezidentii pot primi vizita familiei sau a prietenilor si li se ofera conditiile necesare gazduirii lor. Oricand simt nevoia, rezidentii pot beneficia de programele oferite de administratia complexului in "zona centrala" (curtea interioara).
Bunicii pot trai la noi o viata decenta, chiar boiereasca, de care poate in tinerete nu au beneficiat. La noi bunicii nu isi asteapta sfarsitul, ci isi incep a doua viata! Precum vedeti avem de oferit o viata noua si frumoasa pentru seniori, la preturi foarte rezonabile.
NU e un pat cu noptiera intr-o camera cu necunoscuti unde nu se pot pastra amintiri si nu poti avea intimitate, unde nu te poti simti ACASA.