Itechsol Sisteme solare termice, pompe de caldura, centrale electrice fotovoltaice

ILUMINAT PUBLIC LED

Adaugat: 2013-02-05 08:28:23

ILUMINAT PUBLIC LED
Adresa: Strada Plevna Nr.261
Oras: Calarasi
Telefon: 0745/755072
In contextul actual, al crizei economice mondiale, al epuizarii resurselor energetice bazate pe combustibili fosili si exacerbarea fenomenului incalzirii globale, eficientizarea consumurilor energetice a devenit prioritara pentru toate categoriile de consumatori.
Iluminatul public si domestic au devenit un factor de poluare pentru mediu. Eliminand din discutie becul cu incandescenta al lui Edison, care desi a revolutionat lumea este pe cale de a fi scos in afara legii din cauza randamentului sau dezastruos [sub 7%], noua tehnologie cu adevarat ecologica o reprezinta sistemele de iluminat cu LED-uri.

Noi am facut deja primul pas prin propunerea acestui concept pentru comunitatile locale. Solutiile pe care le propunem sunt mai mult decat avantajoase si in plus:

- Reduceti consumul de energie electrica si implicit valoarea facturii de energie electrica
- Creati conditii mai bune pentru locuitori
- Veti imbunatatii imaginea administratiei redirectionand fondurile rezultate din reducerea consumului catre proiecte de importanta pentru locuitori

Impactul asupra mediului: Implementarea solutiilor cu LED-uri pentru iluminat implica si o serie de beneficii in domeniul mediului si dezvoltarii durabile:
- Consumul redus cu peste 50% contribuie la reducerea poluarii si la conservarea combustibililor fosili tinand cont ca peste 70% din energia electrica consumata in Romania este produsa prin tehnologii de ardere a cobustibililor fosili cu efecte dezastruoase asupra mediului
- Durata de viata de 3 ori mai mare duce la reducerea deseurilor provenite de la lampile uzate
- In constructia si utilizarea LED-urilor nu se folosesc materiale toxice precum mercur, plumb sau tungsten spre deosebire de tuburile fluorescente, lampile cu vapori de mercur si cele de sodiu, respectiv cele cu incandescenta.