foraje puturi, doraje puturi apa

Adaugat: 2012-12-10 10:12:59

foraje puturi, doraje puturi apa
Adresa: bucuresti
Oras: bucuresti
Telefon: 0737 156 547
Executam puturi de medie-mare adancime 30-250 m care se construiesc la cel de al treilea dupa caz strat freatic acvifer si vor fi tubate pe tub P.V.C. de inalta presiune in diametru de 125mm, 140mm,160 mm,180mm,200mm.
Aceste puturi se vor alimenta cu apa numai din cel de al doilea sau al treilea strat freatic celelalte straturi freatice intalnite vor fi blintate izolate de restul aductiunii prin practicarea unui inel de ciment pe sectiunea forajului deasupra celui de al treilea strat freatic.

Debitele extrase oscileaza in functie de aportul freatic in acel areal si sunt cuprinse intre 0,6l/s si 1,9l/s, recomandarile deexploatare si extractie facandu-se dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului, respectiv HHs inaltime hidrostatica, HHd inaltime hidrodinamica, Q debit maxim in functie de parametrii tehnici ai putului si consumatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti bucatarii, bai, gradini se vor face recomandari asupra elementelor de extractie pompe, hidrofor, rezervor.

In cel de al treilea strat freatic apa va intra in aductiune prin lateral fundul putului fiind astupat prin fante care vor fi „imbracate in pietrisuri de sablaj de 1-3mm. Executam foraje puturide mica adancime (0-30m)de medie adancime (0-70m) de mare adancime(0-250m). Tubarea se face cu tubulatura de P.V.C. Spring Kit tip Valrom special pentru puturi de apa cu filet si garnitura de etansare, filtru original de fabrica cu fante de 0,5-0,7 mm la 360 de grade. Se monteaza centrori pentru pozitionarea tubulaturii pe centrul gauri de foraj, se introduce material filtrant respectiv cuart sort 1-3 mm in spatiul inelar cuprins intre gaura de foraj si coloana de PVC, se izoleaza panzele de suprafata apa fiind colectata numai din ultimul strat captatDenisiparea si limpezirea forajului se executa cu mamut profesional nu cu compresor pentru umflat rotile la bicicleta.
Garantia forajelor este pe termen nelimitat la forajele executate de noi.

Detalii si pe www.forajeputuripvc.ro Tel:0737.15.65.47 www.forajeputuri.blogspot.com