Case Trainice

Adaugat: 2012-04-23 00:38:44

Case Trainice
Oras: Constanta
Telefon: 0725 430 444
Sa presupunem ca dispuneti de un teren pe care doriti sa va construiti o casa trainica cu linii clasice, moderne, brincovenesti sau din perioada interbelica; ne contactati, stabilim o intilnire "pe teren", discutam citeva idei si va ascultam cerintele; dupa care arhitectii nostri va vor face o propunere de proiect ce poate fi dezvoltat si modificat in functie de dorintele dvs. Va stam la dispozitie cu un arsenal intreg de proiecte dupa care va puteti ghida.
In acest sens va marturisim faptul ca la incheierea si semnarea unui precontract de construire imobil predat la cheie cu adevarat, propunem doua pachete:

1. Pachetul Elegance:
este destinat persoanelor ce doresc sa obtina un raport pret>calitate echilibrat;printre facilitatile acestui pachet enumeram proiectul D.T.A.C. cu costuri zero,realizat pe ideile si cerintele clientului/beneficiar ;gard imprejmuire,poarta auto+pietonala.Pentru vizualizarea intregului pachet accesati rubrica "Preturi Pachete Case Trainice".

2. Pachetul Avantgarde:
Un pachet extrem de bogat,destinat celor cu personalitate puternica, persoanelor ce au tendiinta de a visa spre lux si perfectiune; materiale premium si finisaje de exceptie, ceramica, obiecte sanitare si iluminat, pardoseli din gama de lux.
Acesta mai contine un proiect D.T.A.C. 3D astfel incit sa fie perfect vizibile finisajele interioare/exterioare, amenajarea curtii interioare, prizele,intrerupatoarele, obiectele de iluminat, mobilierul, obiectele sanitare, tablourile, etc cu costuri zero practic un bonus suplimantar separat de continutul pachetului pe care il puteti vizualiza la rubrica "Preturi Pachete Constructie Case".

Cireasa de pe tort pentru pachetul Avantgarde, este cadoul nostru pentru casa noua si anume Mobilier De Bucatarie executat la comanda, pe nuantele si compartimentarile stabilite de dvs !